- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.149
- 3.923
Resmi sitedeki açıklamayla albayrak’ın sözleri örtüsmüyor. Albayrak bence büyük yalancı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanırım Şükrü orada kaldı bu arkadaş yanlız döndü şeklinde bir bilgi dolaşıyordu sabah saatlerinde.Beraber gittiği zurna nerede o dönmemiş mi? Yoksa arka kapıdan filan mi çıkmış var mi bilgisi olan?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şükrü sıvıştı arkadan bence. yoksa bütün kaynaklar ikisi de döndü dedisanırım Şükrü orada kaldı bu arkadaş yanlız döndü şeklinde bir bilgi dolaşıyordu sabah saatlerinde.
cengiz telefon açmıştır biz bir açıklama yaptık sıxtık batırdık sen ortalığı toparla Abdül demiştir büyük ihtimalle.galatasaray.org'da ki aciklama negatif, apo'nun dedikleri pozitif. birbirine uymuyor.
gs.org: "profesyonel dünyanin bariyerlerini asamiyoruz. kapasitemiz yetmiyor."
apo: "herkese tesekkür ediyorum her sey yolunda."
Şükrü, Dubai'de pokerde bir el daha atayım demiş Apo'ya sen önden gitBeraber gittiği zurna nerede o dönmemiş mi? Yoksa arka kapıdan filan mi çıkmış var mi bilgisi olan?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiyede başka takımda oynayamaz maddesi koymuş bjk.Ben bıraktım nöbeti. Vagner loveu falan almaya çalışır bunlar o kadar başk da bişey olmaz
Yani surda bir buçuk saatlik yerde diyor