Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi sitedeki açıklamayla albayrak’ın sözleri örtüsmüyor. Albayrak bence büyük yalancı

Ben bıraktım nöbeti. Vagner loveu falan almaya çalışır bunlar o kadar başk da bişey olmaz

alan ve pato işi bitmiş olsa zaten birsürü görüştüğümüz adam var demezdi. yine kesinleşmiş hiçbişey yok abv

Abdürrahim şimdi uyusa, transfer sezonunun son dakikaları uyanır gibime geliyor.

Bu yönetim bundan sonra ne yaparsa yapsın bileti kesilmelidir. Bunlarla alınacak bir yol olmadığı çok belli zaman kaybına lütfen lüzum yok beylerimiz de uyusun bol bol zira tek yapabildikleri iddialarına göre uyuyamamak. Bunun bize ne faydası varsa?

Pato apaçık yan çizmiş işte o konuda hiç ümitli olmayın. Alan gelse bari yoksa kimseyi alamayacaklar yine

galatasaray.org'da ki aciklama negatif, apo'nun dedikleri pozitif. birbirine uymuyor.

gs.org: "profesyonel dünyanin bariyerlerini asamiyoruz. kapasitemiz yetmiyor."

apo: "herkese tesekkür ediyorum her sey yolunda."

Pato kulübüyle işlerini çözecek diyor, okuduğum haberde adamın seneye çinden 12m euro alacağı varmış, ulan Patoyu maliyeti yüzünden elinden çıkarmak isteyen adam niye 12m euro versin imkansız pato transferi

Belki de Profesyonel dünyanın bariyerleri derken tettehi getirip kaybettiler ondan bahsediyorlar?

galatasaray.org'da ki aciklama negatif, apo'nun dedikleri pozitif. birbirine uymuyor.

gs.org: "profesyonel dünyanin bariyerlerini asamiyoruz. kapasitemiz yetmiyor."

apo: "herkese tesekkür ediyorum her sey yolunda."
cengiz telefon açmıştır biz bir açıklama yaptık sıxtık batırdık sen ortalığı toparla Abdül demiştir büyük ihtimalle.

Bukadar yalan olmaz alamadınız işte alan ve patoyu dürüst olun beceriksizler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beraber gittiği zurna nerede o dönmemiş mi? Yoksa arka kapıdan filan mi çıkmış var mi bilgisi olan?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şükrü, Dubai'de pokerde bir el daha atayım demiş Apo'ya sen önden git

sukruhanedar.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt