Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdürrahim Albayrak: "Alan ile çok öncelerden kendisiyle ve kulübüyle anlaştık. Herhangi bir pazarlık söz konusu değil. Her şey yolunda gidiyor."

yemin ederim ben bundan bir bok anlamadim. Pato ile beraber mi aciklama derdindeler bu ne ya?

"PROFESYONEL DÜNYANIN BARİYERLERİ" iyi kitap ismi veya albüm kapağı olur ha

Sakin olun beyler

Transfer dönemi eksikler tamamlanmadan biterse ozaman yangin yerine cevirebilirsiniz

Birde şu sıfatsıza, maçlarda hopladı zıpladı diye başkanlığı yakıştıranlar vardı. Allah'tan yönetciliği esnasında ne bok olduğunu gördük te bundan sonrası için kendisi dahil hiç kimse o tarz bir rüya göremeyecek.

Albayrak: Pato bize gel 3m euro verelim yıllık
Pato: 5 m euro istiyorum en az.
10 dk sonra
Galatasaray.org: profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri...

Şimdi anlamadık pato ve alan olumlu mu , tehteh burada mı ve o koltukla Albayrak ile ve Cengiz nasıl duruyor . Aklımda deli sorular

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakin olun beyler

Transfer dönemi eksikler tamamlanmadan biterse ozaman yangin yerine cevirebilirsiniz
Dostum iş işten geçtikten sonra yangın yerine çevirmenin bi anlamı yok, geçen dönem de benzer muhabbet oldu 1 dönem erenle oynadık, kaldı ki şimdi o da yok.

Poker masasında Şükrü yü rehin almışlar. Apo bir topçu daha satıp gidip şükrü yü serbest bıraktıracakmış.

cengiz telefon açmıştır biz bir açıklama yaptık sıxtık batırdık sen ortalığı toparla Abdül demiştir büyük ihtimalle.
bundan sonra o alan gelmezse albayragi yasatmazlar. Hem alan + kulübüyle anlastik dedi. KAP bile gelmesi gerek

Şükrüyü tetteh zannetmeye başladı herhalde yazmış biri sinirden kahkaha attım

Tetteh takımıyla kampta burada derken neyi kast etti bu ya. Başkası olsa ironi yapıyor dicem ama Apo ve ironi de komik oluyor.

SmartSelect_20190123-114252_Twitter.webp

Göztepe’ye takılırsak lig biter. Başak 8-9 puandan şampiyonluk filan vermez. Sinan ile çok zor kazanmamız. Belhanda da yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Apo'ya göre Alan transferi için kulübe ve kendisiyle anlaşıldı
Pato ile görüşmeler gayet olumlu gidiyor
Tetteh ise burda

Ama 10 oyuncu ile görüşüyorlar.

E BÖYLEYSE NİYE GS.ORG'DAN AÇIKLAMA YAPTINIZ UMULMADIK BARİYERLER DİYE

Bu kadar yalan söylenilmez. MİLYONLARCA TARAFTARI GERİZEKALI YERİNE KOYUYOR BİR CAHİL DOLMUŞÇU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt