Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anladığım şu: bir menejer çıkıyor, Alan diye bir oyuncu var serbest kalıcak, onunla anlaşırım pay alırım diyor. Kulüp Alan ve kulübüyle anlaşıyor daha sonra Alan bu menejeri tanımadığını söylüyor. Menejer rezillik çıkarıyor ve Alan benimle ilgili olmayan menejerle görüşmüş bu salaklar üstüne bana saldırma girişiminde bulunuyor hak etmediği şekilde diyor ve transferden vazgeçiyor.

Buna profesyonel dünyada amatör rezillik denir.

Transferler olumlu ilerleseydi şükrü de apoda kameralar karşısında olurdu şükrünün kameralardan kaçmasından belli transferlerin iptal olduğu

İstifa edin ve defolup gidin Galatasaray sayesinde medyatik oldunuz zengin oldunuz sömürdünüz yeter artık bi bırakın yakamızı ya sizin vasıfsız ve o iğrenç suratlarınızı görmekten bıktık transfer falanda yapmayın bu saaten sonra ama siz gidin abi gidin ya!!!!!!

Bu albayrak denen adam bu yalancılıkla kim bilir neler cevirdi kulüpte.
Dursun özbek bunların yanında is bitirici kalır. Adam saglam kadro kuracagım dedi feghouli'yi filan getirdi hic olmadı.

Ulan elimizde kör topal bir forvet vardi bari onu yollamayaydik.

Alanla ve kulübüyle anlaştık diyor ulan daha kimle anlaşıcaz kim kaldı geriye ne dediğiniz belli değil.

Takıma yenilik şart hoca ve yönetim derhal istifa etmeli.
Terim bey Albayrak in şakşakçısı net belli yoksa şimdiye orda burda konuşurdu.

Artık heralde bu dakikadan sonra Terim' e sallamazlar, en azından bu Ocak döneminde adamın dediği hiç bir şey yapılmadı..

Eğer bir tepki göstereceksek bu yönetimi indirelim, Terim' i en azından bu Ocak ayından dolayı sahiplenelim..

Albayrak gibi beceriksizleri ciddiye alıp oyuncu satışına onay veriyorsa sonuçta onun payı da vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt