Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
Sinan Gumus'un icine Suarez kacmazsa ya da Ali Yavuz Kol birden Aguero'ya donusmezse bu sezon bitmistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim bey dediğin adam ne zaman konuşmuş orda burda Galatasaray yönetimi ile alakalı?Takıma yenilik şart hoca ve yönetim derhal istifa etmeli.
Terim bey Albayrak in şakşakçısı net belli yoksa şimdiye orda burda konuşurdu.
Yemin ediyorum aklimdan gecmiyor degildi. Fatih Terimin Serdari ve Ereni yollayacagiz dedigi anda dedim bunlar forvet alamiyacaklar bari Ereni simdi gondermeyinUlan elimizde kör topal bir forvet vardi bari onu yollamayaydik.
kaynaklarınız çok iyi olmalı nasıl edindiniz bu bilgiyiŞükrü şu anda Florya'da ne Dubai'si beyler
Takıma yenilik şart hoca ve yönetim derhal istifa etmeli.
Terim bey Albayrak in şakşakçısı net belli yoksa şimdiye orda burda konuşurdu.
kaynaklarınız çok iyi olmalı nasıl edindiniz bu bilgiyi
söz vermişlerdir Terim'e forvet alacağız hemde 2 tane diye.Yemin ediyorum aklimdan gecmiyor degildi. Fatih Terimin Serdari ve Ereni yollayacagiz dedigi anda dedim bunlar forvet alamiyacaklar bari Ereni simdi gondermeyin
Yav forvet almadan elindeki forveti gondermek NEDIR
Bence bizim salaklar bu menajere vekalet veriyor imzali, sartli cartlı curtlu. Sonra bakiyorlar ki bu adamin transferle alakasi yok. Lakim adamin elinde bizimkilerin verdigi belge var. Buna kardes sen kenara cekil diyorlar o da olmaz ben parami isterim yoksa transfere izin vermem diyor. Alan sinirleniyor, üc gundur uyumayan apo felc geciriyor, yumruklar havada ucusuyor. Sonra alan s..rim boyle isi diyip olayi noktaliyor.Benim anladığım şu: bir menejer çıkıyor, Alan diye bir oyuncu var serbest kalıcak, onunla anlaşırım pay alırım diyor. Kulüp Alan ve kulübüyle anlaşıyor daha sonra Alan bu menejeri tanımadığını söylüyor. Menejer rezillik çıkarıyor ve Alan benimle ilgili olmayan menejerle görüşmüş bu salaklar üstüne bana saldırma girişiminde bulunuyor hak etmediği şekilde diyor ve transferden vazgeçiyor.
Buna profesyonel dünyada amatör rezillik denir.
kaynaklarınız çok iyi olmalı nasıl edindiniz bu bilgiyi
asporda göründü adam zaten ne diyon nerde olcak başkaİstanbul'da yaşıyorsan geç Bakırköy'e tesislere bekle kapının önünde görürsün çıkışını.
Yav tamamda Fatih hocam bu kadar mal degildir heralde biliyordur az cok neyin ne oldugunu.söz vermişlerdir Terim'e forvet alacağız hemde 2 tane diye.
o da onların bu sözüne güvenmiştir.
asporda göründü adam zaten ne diyon nerde olcak başka