Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Alan razı veren razı. Alan razı satan razı.
Alan sattı satan battı..
Alan sattı satan battı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şöyle olsabasligi Bariyer Nobeti olarak degistirmemi arzular misiniz?
bariyer nobeti fikrine yonelik tavrin?
Calisiyorum ya
ancak sabri'yi alır evladumuzla transferü kapaduk gerekurse forvet oynar sabri da der hatta abdurrahim albayrakBeyler kabul edelim ki Abdürrahim sayesinde transferde b.k ettik. Bu saatten sonra eli ayagi düzgün bir forvet getirmek neredeyse imkansiz. Abdürrahim ile zaten tümden imkansiz.
resmi site kime acıklama yaptırıyosa bi zahmet transfer görüşmelerinden haberdar edilsin son ana kadar.rezillik ya.albayrak transferler bitmiş gibi tesekkür ediyo,sen belki 1 hafta önce yapman gereken bi acıklamayı yeni bişeymiş gibi öne sürüyosun
e ben albayraka inanırım tabiki.görüşmeleri yürüten o
şimdi kulüpten yapılan açıklama belli. bariyerler var vs. diyorlar. abdül anlaştık iki oyuncuyla da kulüpleriyle de diyor. çok net belli yalan söylediği. ne alan ne pato, ikisi de gelmeyecek.
Başlık mı değişecek
Transfer gelene kadar olabilir.
tmm !! degisiyor o zaman itirazi yahut onerisi olan varsa belirtsin kisa bir zaman icinde
tmm !! degisiyor o zaman itirazi yahut onerisi olan varsa belirtsin kisa bir zaman icinde
️Antuvari olmaz mi
https://twitter.com/suleymanrodop/status/1087269801708392450?s=2
Ne yapyio bu sükrü? Son anda sôzlesmesi detaylarini mi degstiriyo bu, Vallah rezilik
antuyu takip etmiyorum ahbab