Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafayi yedim sonunda h.o

Allah belanizi versin. Bir alani istedik, Albayrak da korkudan yuzumuze yalan soyledi. Canin cehenneme otobuscu

ultrAslan china nedir Allah askına ya..
bu arada yerli ultrAslan nezaman konuşmayı pilanliyor ?

Ben de etmiyorum

Antu ve 12 Numara Enstantaneler basligindan biliyorum

Boyle aklina gelen anlik basliklar acmayi seviyorlar

Bence GSC'nin klasina yakismaz

transfer yok
bariyer var
bizde karsimiza profesyonel hayatin cikardigi bariyerlerin nobetini tutuyoruz haliyle m8 :ka:

değerli galatasaray camiası,

ocak 2019 ara transfer dönemde galatasaray camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.

????

Youtube’dan adam kovalıyorlar işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar ben de sizler gibi bu renklerin hastasıyım
Bazı arkadaşlarımız kadar fanatik değilim
Bu Galatasaray sevgisi mantığımızın önüne geçmesine bugünkü açıklamadan sonra artık daha net söylüyorum gerek federasyon gerek bazı takımlar tüm dış ve iç bağlantılarını kullanarak kulübümüzün önüne bariyerler koyuyor yönetim açıkça söyleyemiyor çünkü ispatı yok ve çekiniyorlar
Yaz dönemi modest transferi hariç son anda vazgeçen 2- 3 oyuncudan bahsediliyor maicon olayı hem yazın hem şimdi
Bazı takımların hiç vergi borcu hiç transfere engel olmuyor sattıkları bir oyuncunun parası hiç bitmiyor
Her şeyi geçtim şuan belki tarihte ilk defa nakit paramız var ve oyuncu alamıyoruz bunu sadece iş bilmezlikle açıklayamazsınız
Benim param varsa 3lük mala 8 verir yine ihtiyacımı karşılarım
yönetimi boş bırakmayalım ancak sık boğaz yapmayalım panik transfer yapmasınlar
istenen de bu yola sokmak yönetime taraftara baskı oluşturtup kalitesiz adamlar aldırmak alan ve pato için ölçülü bastıralım hele pato gelirse o başka bir şey olur

Albayrak hem pato hem de alanı açıklıyor. 24 saat içerisinde kap gelmezse bu transferler yatmış demektir.

IMG_9422.webp

Bu arada Allah rahmet eylesin
Çınarlarımız .. çocukluk kahramanlarımız teker teker gidiyor

Orda götun yetti, yönetimi bir mac icin nasil da eleştiriyordun. Şimdi 6 ayda bi forvet almaya beçeremiyorsun, yetmedi yalan söylüyorsun. Aysal zamanında bu pisligi boşuna şutlanmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt