Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3430.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Göztepe macinda olasi bir puan kaybinda (akbil yenerse) moralmen cökeriz. ortalik karisir. o saatten sonrada alani alsan nolur almasan nolur. bu kadar capsiz olmalari imkansiz ya.

Bu yonetimle beraber ilk kez dogru durust mali disiplinimiz olmaya basladi. Bu duzenin bozulmasina karsiyim. Yeni yonetim gelip de ne yapacak renktas. En fazla transferse abdulrahim yerine baska profesyonel birisi goreve getirilir bence.
Ne gibi Mali disiplinin? Oyuncu satip, Sponsor bulmayarak hic bir halt yapmayarak mi?? Eee beni secin bende en kotu bunu yaparim

Albayrak kadar yalancı bir yönetici az bulunur. Yalanı ortaya çıkmayacakmış gibi sürekli atıyor, ortaya çıkınca da hep suçu başkalarına atıyor, bahaneler üretiyor. En fazla 1 haftası var, bakalım nasıl bahaneler üretecek sonunda. Uykusuz kalmak, Galatasaray’ın bir kuruşu, menajerler, gelmek için her şeyi yapan futbolcular, Fatih hocam, kadromuzdaki yetenekli futbolcular... bunların karışımıyla güzel bir bahane uydurur artık.

Her saniye bela okuyorum albayrak serefsizine, Kamera karsisina cikip gostere gostere yalan soyledigin burnundan fitil fitil cikacak

Bu foruma helal olsun. Ben uyelerin coktan cildirmis, teker teker kufur edip gsc sehidi olacagini dusundum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt