Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah yeneriz göztepeyi aksi durumu düşünemiyorum psikolojim falan darmadağın oolur

-Alan-Pato transferleri olumsuz sonuçlanmış
-Babacarı istiyormuşuz

yeni ilk 11 transfer ettiler bu dönem herhalde

Uzun zamandır yazmıyorum. Ama forumu takip ediyorum. Gelişmeleri gördükçe gerçekten içim yanıyor artık. Bu kadar amatör kulüp yönetilmez. Bütün dünyaya rezil ettiler koskoca camiayı. El alem topçu alamıyor fairplayden, biz cebimizdeki parayla rezil olduk kaldık. Dosta korku, düşmana güven verdiler. Bu yönetim sınıfta kalmıştır, net. Bundan sonra düzelmez. Fatih Hoca da bırakırsa Fener’den kötü oluruz. Nereden nereye. Gerçekten pes.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarın akşamı bekleyin diyip çekiliyorum.

Forvetsiz ligin en çok gol atan 2 takımından biriyiz. K. Paşa yalnızca 1 gol fazla atmış. Son vuruşları düzgün takım oyunu oynayan bir ceza sahası golcüsü işimizi görecek aslında. Devre arası saçma sapan riskli transferlere girişiyoruz. Çinden takımıyla sorun yaşayan oyuncularla uğraşarak transfer dönemini geçiriyoruz. Fatih Terim gibi bir isim varken daha planlı daha pratik nasıl olamıyor kulüp anlamıyorum

sasuolo boatengi barcaya verdi niye forvetini bize versinki..... he

Babacar değilde Babayı alacağımız konusunda hemfikir olanlar ?

Niasse Stoke kiralanmisti. Adam ligi biliyor birde zenci. Rahat 10 gol atardi bizde. Yanina bir de genc scout transfer ve dönemi yarim yamalak kapatmis olurduk.

bu sefer de italya seferi ha. inşallah italyaya almazlar bunları

Yeni Malatyaspor'un Fulham'dan alacağı iddia edilan Aboubakar Kamara'yı izlerken keşke bizde olsa diyodum, baktım malatya alacakmış inanamadım. niye biz getiremiyoruz malatya getirebiliyo? 23 yaş, güç kuvvet her şey var, evet IQless bi hali var ama diagne etkisi yaratabilir

ligde 8 deplasmandan 3'unu kazanmisiz -4 averajimiz var ve kadrodan 1 as forvet 2 as stoper kaybettik.
forvetsiz goztepe'yi yenme ihtimalimiz yuzde 10'dan fazla degil

Yarın akşamı bekleyin diyip çekiliyorum.

????????????????
IMG_3430.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt