Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili yigit bariyersaraylilar. mehmet bariyeriz ve apdurahim albariyer gibi yöneticilerimiz var diye yatip kalkip sükretmeliyiz. sonucta aciklama yapip bariyerlerden bahsettiler. yapmayadabilirlerdi.

Yeni Malatyaspor'un Fulham'dan alacağı iddia edilan Aboubakar Kamara'yı izlerken keşke bizde olsa diyodum, baktım malatya alacakmış inanamadım. niye biz getiremiyoruz malatya getirebiliyo? 23 yaş, güç kuvvet her şey var, evet IQless bi hali var ama diagne etkisi yaratabilir

Hoca karakter sorunu olmayan adamlar istiyor. Penalti kullanan isim Mitrovicmis onlarda, topu elinden alip kacirmisti mal. Bir kac gün sonrada antrenmanda Mitrovice saldirmis. Öyle adam istemez hoca

Eger cornelius Szalai felan gelirse var ya... gidip doukarayi alin bari

fernandao ve babacar transferleriyle transfer defterini kapatırız.

dursun_5479.jpg

dursun_4587.jpg

images

images

ciktim tasin üstüne actim bariyerimi

altimdan gecen fb yesin bariyerimi

al bunu alamaz misin

sen ne bicim bariyerlisin

Hoca karakter sorunu olmayan adamlar istiyor. Penalti kullanan isim Mitrovicmis onlarda, topu elinden alip kacirmisti mal. Bir kac gün sonrada antrenmanda Mitrovice saldirmis. Öyle adam istemez hoca
tam terimin adamı işte, idmanda atar birini odaya döver terim de affeder ne olacak :)

Kalan sürede kiralık bir kaç oyuncu almaya çalışacaklar sanırım. Peki forveti kiralık çözdük diyelim, sezon sonu nasıl transfer yapmayı planlıyorlar acaba? Sata sata elde oyuncu bırakmadılar pata edecek? Sezon sonunda al sat dengesini koruyarak transfer yapacak bütçeyi oluşturmaları çok zor. Umurlarında değildir de muhtemelen. Nasıl olsa bir kaç aya ya istifa etmek zorunda kalacaklar ya da kaçıp gidecekler. Olan yine Galatasaray’a olacak. Tek vasfı Dursun Özbek’e tepki oylarını almak olan başkanla ve abilik yapıyor ayağına yıllarca Galatasaray üzerinden reklamını yapan beceriksizle daha fazlası beklenemezdi zaten.
Bu noktadan sonra F.Terim de susmaya devam ederse ona da yazıklar olsun. Sen de çıkıp masaya yumruğu vurmayacaksan, her şeyi kabullenip susacaksan ne anlamı kaldı senin camia için öneminin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt