Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmi sır gibi saklanan forveti sonunda buldum. Mevkisi sağ bek fakat forward isimli takımda oynadığı için mal Apo forvet zannetmiş. H.o.

1B75B32B-B4E6-4001-8C7C-1F85175D436C.webp

Yalan konusup Kacmaya hazirdi.
Kulupten gelen aciklama mot etti kendisini, aglama durumuna geldi tittredi

eğer bu elimizde olan parayla iyi oyuncu alamazsak ileride (sermaye) yani satacak futbolcu bulmamız güçlesecek ve sattıgın kadar alırsın bizi daha beter edecek

yav yok ne imza parasi 5i . Alamadik boklayalim nasilsa kamil taraftar yiyor diye 5 milyon istedi yavsak haberi pompalamasi bu.

kiralik forvet almanin bir anlami yok. 16 milyon euro harcayabiliyoruz. ffpden dolayi bu para buhar olacak yaz dönemi. satacak adam da kalmadi. en az 3 bonservisli adam alinmali bu paraya.

Kiralık oyuncu gelecekse gelmesin , defolun gidin yeter bana . 20 milyona adam satıp kiralık alırsanız vallaha çıldırırım ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynen bende pek sevmiyorum kiralık işini boşta bir oyuncu al kötü çıksa bile satıp kar edersin

Alan icin 5M euro imza parasi mi?

yok abi kalsin

Diagne'yi 10 milyon € verip alsalar, tepkiniz ne olurdu? O parayı ona vermek saçmalık mı dersiniz yoksa işte istediğimiz hamle bu mu?

20 milyonluk satis yapan ve bunun uzerine forvet alamayan insanlarin bu kulupte işi yok, sezonu sonu defolup gitmeniz dilegiyle

Bunlar icin Ronaldo seviyesinde bir oyuncu.
Gerizekalilara kim dedi erken bitirme isi. Herhalde simdi fazla ister muhtacsin

Aynen madem Alan ile anlasildi transferini kamp tan once niye bitirmediler? Kimse birilerine suc atmaya calismasin..yine becerisizlikten boyle oldu. Yok menejerler mis felan hikaye. Zamanlama hatasi var. Galatasaray da yoneticiysen kendi sirketinde zaman gecirip gec kalmicaksin.

Yalnız Erhan Telli bence şu aralar en doğru bilgiyi veren isim sabah Alan olmadı Pato da görüşmeler devam ediyor dedi hemen arkasında Abdürrahim aynı açıklamayı yaptı. Şu an Babacar diyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu yönetim pato ve alanı 2 günde alamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt