Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balotelli yaza kadar marsilya ile sözlesme imzaladi... 4 milyon euro yillik ücreti varmis. gomisin ve alanin istedigi paraya göre saka gibi bir ücret.

son gün alamadiklari okaka bile udinese'ye kiralanmis. eski defterlerin bazilarini acamayacak mallar.

Aynen madem Alan ile anlasildi transferini kamp tan once niye bitirmediler? Kimse birilerine suc atmaya calismasin..yine becerisizlikten boyle oldu. Yok menejerler mis felan hikaye. Zamanlama hatasi var. Galatasaray da yoneticiysen kendi sirketinde zaman gecirip gec kalmicaksin.
Tamamiyle Albayragin malligi. Kendisi de biliyor bunu. , ki bugun 5 dk yalan soyleyip, titredi+ Aglayacak gibiydi.
Allah site erken aciklama yapti da yalani hemen belli oldu

nevzat dindar: albayrak bize bidaha bu hatalara düşmem 2 forveti de 4 ocakta getirecem demişti

Babacar Alan'dan daha fazla iş yapar, 5m imza parası ne lan alana bu paraları veren alçaktır.

Artık bişey beklemeyin bence tek yol var Fatih Hoca olaya el atarsa anca bir transfer zorla gelir yoksa parada gidecek yazık valla yazada kullanılamayacak

bana göre transferler açıklanmak üzere arkadaşlar ben totem yapıyorum.yazdıklarıma aldırmayın

Vah benim canım taraftarım alan 5 milyon imza parası mı istemiş evet evet yarım saat kaldı bekleyin..

Benim anlamadığım şey apdül ne anlar transferden bu adamı sal floryaya oyunculara pasta falan ismarlasın takılsın kafasına göre ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt