Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan bu kadar mal olamaz göm parayı patoya git bide boştaki lacina troreyi al kapat sezonu lanet olsun ya

Şimdi de Khouma Babacar iddiası var. Kiralamaya çalışıyormuşuz sözde.

yav bırakın 5 milyonmuş zartmış zurtmuş. binlerce topçu var. gidip gidipen sorunlularını buluyorsunuz. modeste, alan. gidip sorunlu adamları bulup aylarca uğraşanda mı suç yoksa menajerlik payı, maaş, imza parası vs isteyen adamda mı? bunun lamı cimi yok. bu 2. kez oluyor. koskoca 2 transfer döneminde Galatasaray gibi bir markaya eli yüzü düzgün 1 santrafor alamayan adamlar bir zahmet istifa edip ayrılsınlar görevden. böyle acizlik tarihimizde görülmemiştir

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Albayrak gidersi cengiz ve terimin arasi bozulur ikisinden biri istifa eder. Buraya yaziyorum. Unal aysal doneminde de oyle olmustu, once abdulrahim gitti, sonra eleman tartismasi. Terim gitti, ardindan Unal aysal. Terim ile calisiyorsan abdulrahimin i love u hodzam yalakaligi lazim oluyor genellikle yoksa is yurumuyor malesef.

Kore de Marcao diye 24 yasinda, 1.96m boyunda forvet var. Tanimiyorum, hic izlemedim ama Cin ligi kadar kore ligi de vardir.

Marcão - Detaillierte Leistungsdaten

Adam 2. ligde 32 macta 22 gol 5 assist yapmis
Bu sezon 1. ligde 28 macta 26 gol 6 assist yapmis

Maasida Marcao seviyesinde anca olur

Böyle uzuca yedek forvet bulsunlar ve parayi Patoya soksunlar

28-31 agustos arasi bir sürü bedava kiralanan forvet vardi, onlardan birini bile almayi akil edemediler. ömer bayrama 400 bin euro bonservis vermek yerine transfere harcasalardi 1m euro kira bedeli bile ödeyebiliyorduk, ki elde kalmis ama bizim ligde is yapacak 2 forvetzi o kira bedeline bile getirirdin. zor durumdayken adam alacak vizyonunuz yoktu da kasada 16m euro varken nasil adam alamazsiniz? serefsizler. munir el haddadi gibi bir oyuncuyu bile 1 milyon euroya satiyor elalem, sen alan da alan. dubaiye yeme icmeye giden yönetici gördük resmen skandal.

haldun üstüneli 3 günlüğüne getirin. gidip avrupadan 2 tane kaliteli forveti paket yapıp haftasonu önümüze koyar

abdulrahim albayrak istifa etmesini istemem acikcasi sadece bu adama transfer islerini vermiyeceksin bu adam icerdeki futbolcu sorunlari ile yönetimle fatih terim arasini iyi tutsun abdulrahim albayrak basarili oldugu senelere baki hep yanin ali dürüst vardi gene yetenekli bir yönetici vermek lazim

profesyonel dünyadaki tum umulmadik bariyerlerin size girmesi dilegiyle koca kafalar
IMG_20190123_182306.webp

yav bırakın 5 milyonmuş zartmış zurtmuş. binlerce topçu var. gidip gidipen sorunlularını buluyorsunuz. modeste, alan. gidip sorunlu adamları bulup aylarca uğraşanda mı suç yoksa menajerlik payı, maaş, imza parası vs isteyen adamda mı? bunun lamı cimi yok. bu 2. kez oluyor. koskoca 2 transfer döneminde Galatasaray gibi bir markaya eli yüzü düzgün 1 santrafor alamayan adamlar bir zahmet istifa edip ayrılsınlar görevden. böyle acizlik tarihimizde görülmemiştir

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nerede davalik topcu var onlari kovaliyorlar. alan'in sözlesmesi bitiyorsa alirsin. bitmiyorsa eyvallah dersin. yillik ücreti zaten yüksek, bir de kazik gibi bonservis ödeyip kulübü batirmanin anlami yok. 4m garanti ücret + 5 civari bonservise daha iyi adamlar bulunur alan'dan.

abdulrahim albayrak istifa etmesini istemem acikcasi sadece bu adama transfer islerini vermiyeceksin bu adam icerdeki futbolcu sorunlari ile yönetimle fatih terim arasini iyi tutsun abdulrahim albayrak basarili oldugu senelere baki hep yanin ali dürüst vardi gene yetenekli bir yönetici vermek lazim
başından beridir diyoruz zaten floryada dursun orayla uğraşsın ama transfere elini bile sürmesin diye. iyi niyetli olabilir çapı yetmiyor,rezil oluyor bizi de rezil ediyor

Aynen renktas katiliyorum. Ama bence albayragin kalbi kirilmistir bizim onunla dalga gecip protesto etmemizden. Yakinda istifa eder.

daha önce türkiye ligi'nde oynamis, suan 30 yas ve üstü olan, henüz transfer olmamis forvetlerin listesini hazirlamislardir umarim

transfermarkti acip 2 saat kurcalasinlar, 200den fazla forvet bulurlar.

Alan icin 5m imza parasi skandal rakam, bu parayi bu adami veremezsin.

Ben artık isme de bakmıyorum hani transfermarkta filan forvet yazsın mevkisi o bile yeter :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt