Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
göztepe macini kazanamazsak alanya deplasmanina maicon-donk cift forvet cikariz diye düsünüyorum. stopere ahmet veya semih gecer.

ABDürrahim sagolsun müthis rezil etti koskoca galatasarayi.

6 ay önce 9m bonservis verip 19 maçta oynattıkları futbolcuyu neden kiralasınlar. Babacar iddiası inandırıcı değil.

transfermarkttan forvet bakiyorlarsa o forvetlerin mevkilerini stoper ve sol bek diye degistirsek, belki o zaman daha kolay transfer yaparlar

bu yönetimin forvete alerjisi var nede olsa.

Beyler bakıyorum da cidden vizyonu en geniş taraftar bizde. Ulan arkadaş şu an hali itten beter olan fenerliler bile bizim kadar bağırmıyor buna ben dahil yani tahammül edemiyoruz ufacık bir tersliğe ya da aptallığa.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FB_IMG_1548257129541.webp
Bariyer hayirli olsun
FB_IMG_1548257129541.webp

adamlarin ikna edebildigi tek forvet Muğdat suana kadar o da ne kadar futbolcu tartışılır.

Bari

Doukara - Kweuke yapinda, 4-4-2 oynayalim

Arkadaslar haddimi asmak istemem ama uluslar arasi bariyerler cumhurbaskanimiz cin den oyuncu almamizi istemedi manasina gelmesin..abdulrahimin baglatilari acik ve net hepimiz biliyoruz.

Forvet alamazsak Asıl sikinti sezon sonu!
Sattigin kadar al var.
Para edecek adam da kalmadi takimda. Kimi satacaksinda nasil kadro olusturacaksin.

Hala diyorum boştaki troreyi alıp parayı patoya gömelim trore iş yapar bu ligde

Apodan önce asıl suçlu baskandir çünkü apoyu bilerek öne atıyor tepkiler ona gelsin kendisi uzak kalsın istiyor apoyu yem gibi kullandı yani

Bu menajerin Alan'ın üzerine yürümesi haberi ne ya? Doğru mu bu?

abdürrahim'e talimat gelmistir basaksehiri sampiyon yapalim diye. bu kadari artik beceriksizlik degil, art niyettir. en azindan panik transferi yapip forvet morvet alirsin yada ona benzer bisey alirsin. bunlarda tik yok. beceriksiz herifler.

Beyler az önce uyandım, çok değişik bir rüya gördüm. Transfer sezonu bitmesine 1 hafta kalmış ama biz hala forvet alamamıştık. Ahahaha düşünebiliyor musunuz 6 aydır illa ki anlaşmışlardır sezon açılır açılmaz gelir forvet. Rüya için bile fazla absürttü :)

bunlar talimati almış. yavsakcity'i bu sene ittire kaktira şampiyon yapacaklar forvet morvet sanmıyorum

Elde 15.000.000€ cash para olup da bir forvet bile alamamak...

Not: bu arada konu başlığının "forvet nöbeti" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse saglik olsun gelecek sene de 20 milyon euro kar etmeyi garantiledik boylece ?. Buyuk baskan buyuk yonetim. Ovunuruz artik mali disiplin felan??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt