Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelen talimat akbil şampiyon olacak takımı zayiflatin oyuncu almayın değil sadece asıl önemli kısmı terimi yalnız bırakın istifa etsindir
Komplo teorisi denilen şey bizim ulkede gerçek demektir

Nevzat: Özkan Doğan'a sordum kavga olayı yalan diyor.

Alın size kadro ve forvet

1734802_Galatasaray_SK.jpg

şimdi bir kere kabul edelimki, plansız proğramsız, günlük yaşayan bir yönetime sahibiz. forvet yokluğumuz nerdeyse 6 aydır belliyken kimseyle ön anlaşma yapmayıp bu dakikaya kadar menajerlerin elinde oyuncak olan bu adamlarla devam etmemiz ilerisi için çok sakıncalı bir durum olur ben bunu söylemek istiyorum en başta. bunlarla herhangi bir biçimde geleceğini planlayamazsın klübün.

Bu transfer döneminin gelecek dönemi var birde.

Maicon gidecek
Mariano gidecek
Fernando gidecek
Onyekuru gidecek
Belhanda-Feguli gidebilir
Ndiae'ye gidecek

bunlar kimi alacak ? Acil seçi

Gelen talimat akbil şampiyon olacak takımı zayiflatin oyuncu almayın değil sadece asıl önemli kısmı terimi yalnız bırakın istifa etsindir
Komplo teorisi denilen şey bizim ulkede gerçek demektir

Unal aysal doneminde Fatih Terimin milli takima alarak tupcu bizim yukselen grafigimizi engelledi. Bazi gucler Fatih Terimin Galatasarayi calistirmasindam rahatsiz oluyor. Senaryo tekrarlaniyor. Alistik artik.

Adamın ne suçu var lan herkes tweet altına ana avrat dümdüz gitmiş :)

Beyler bakıyorum da cidden vizyonu en geniş taraftar bizde. Ulan arkadaş şu an hali itten beter olan fenerliler bile bizim kadar bağırmıyor buna ben dahil yani tahammül edemiyoruz ufacık bir tersliğe ya da aptallığa.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet o kadar vizyonlu ki, tirezege, Fernandao ve bilimum salakları Galatasaray gibi bir takıma istiyor.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gerizekalılara göre dünyada alınacak 3 tane forvet var.Alan,Pato,Tetteh.Ulan sen nasıl klüp yönetiyorsun.Transfer istediğin gibi gitmez b planına geçersin.Hadi oda olmadı git güney amerikaya zilyon tane alınacak forvet var.Mankafa herifler herkesi sinir hastası yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt