Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi transferi halâ bitirip de KAP’a bildirim falan yapamadınız onu anladık da...
Suyun karşı tarafından gelen vızıltıya verecek cevabınız da mı yok sizin ?
Şöyle ‘Hakemler de insandır, hata yapar’ diye...
Nasıl olsa, düdük falan da astırdığınız yok.
Erhan Telli yazmış. Tartışıldı mı bilmem ama iyi demiş bence.

Sene sonu akbil şampiyon oodugunda reis apoyu ve cengizide çağırır herhalde kutlamaya.

Alan + Tetteh alınacak sanırım. Cuma yada ptesi kap bekliyorum.

Clement Tönnies: “Lincoln’ü satma gibi bir niyetimiz yoktu ancak Haldun Üstünel geldi ve zorla randevu aldı, 2 saat görüştük. İnanılmaz diksiyonu ve ikna kabiliyeti vardı. 5 Milyon gibi komik bir fiyata Lincoln'ü sattım. Uyandığımda “Ben ne yaptım” dedim.” (Eski Schalke başkanı)

Jiayin Xu: "Alan'ı satma gibi bir niyetimiz vardı ancak Abdürrahim Albayrak geldi, 2 saat görüştük. İnanılmaz kötü diksiyonu ve berbat bir ikna kabiliyeti vardı. 2 milyon gibi komik bir fiyata Alan'ı vermeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim. Sonra "iyi ki vazgeçmişim" dedim.

Böyle bişey yok.
(hatırladığım) 7 milyon bonservis ,2.5 peşin ve sanırım senelik 2.5 milyona 3 veya 4 senelik anlaştılar.
Hatırlatma:Son senesi 800 bin avroydu ve Adnan Sezgin oradaydı.
Canaydın anlatımı ile ciddi kazık
detaylar var.
Haldun için değil ama komisyon çok var. Parçala Aslanım on Twitter

Menager anlatımlarına itibar etmeyin,Haldun’u tanırım kesinlikle kaliteli biridir ve bişey duymadım ama bu transferler de dönen para klüp temsilcileri ile menager arasında ciddi paylaşımlara sahne olmuş.
Baros,iliç,Elano, belki de hepsinden.
Olmadık paralara geliyorlar.

.... Floodu devam ediyor ve baya ilginç demeçleri var açıkçası bu dönem ile ilgili. Rahmetli Canaydın defteri gösterip ağlamış bile bunların önünde menajerler yedi bitirdi bizi diye

Daha serdari fenere bedavaya vericez.

Vay be küme düşme takımı mosesi getiriyor bizim salaklar 15 milyon euro ile forvet alamıyorlar

Buradan Alan'a , Patoya , Çin kulüplerine ve tüm Gscimbom ailesine teşekkür ediyorum ...

şuan yönetim yok bildiğin ya. Nerde bu kafasizlar

Bizim aptallarda tesekkur etsin alamadigi adamlara. Ya yemin ediyorum saka gibi

Vizyonsuz yöneticilerin işi değil transfer yapmak. Yeter artık ya beceriksiz Apo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt