Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
364728.jpg

bu haldeyim

defrel zaten sampdoriada kiralıkmış ne diye gelcek bize hayal satmaya devam

Gerçekten yönetim neyin kafasını yaşıyor anlamadım azıcık FB oynayan ortalama biri bile gider 5-6 milyona iki tane ar gibi forvet getirirdi şu bayoyu kaçırmıcaklardı

Hoca gitsin transfer görüşmelerine. Adamın özelliği motivasyon zaten. 15 dakikada alır.

Takımda bariz bir nazar var . Oyuncuyu almaya gidiyorsun bi bakmışsın önünde bariyer var

Biz Abdürrahim Albayrak ın beceriksizliğinin gunahini çekmek zorunda miyiz ?

Adamlar Chelsea‘dan 18 mio Euroluk piyasasi olan mosesi getiriyorlar. Ellerinde ne para de basari var, sen sampiyon olmussun, 20 Milyon euron var, avrupda oynuyursun, ligte sampiyonluk sansin devam ediyor. Ama 6 ayda bi tane forvet getiremiyorsun? Bunda artik Art niyet görüyorum. 2 yil sonra Hepiniz gideceksiniz rezil herifler

Olan Gül gibi 15 milyon bütçeye olacak yemin ederim

Öyle deme, Marcao gibi süper bir stoper aldik. Cok iyi topu sokuyor oyuna falan. Ulan serdar gibi adami da Terim'in egosu yüzünden kaybettik..
Değil mi? Fatih Hoca hep böyle egosu yüzünden futbolcuları eziyor. Halbuki ne var adam ezeli rakibin ile görüşmüş, önemli maçlarda sakatım ayağına yatmış. Tamamen hocanın terbiyesizliği. Efendi Serdar'a yapılır mı bu?

Transfer sadece parayla yapılmaz beceri gerekir derken tam da bunu kastediyorduk işte.bizim salaklar beceriksizlikte zirve durumda oldukları için 15 milyon para bile işe yaramıyor işte

Adamlar Chelsea‘dan 18 mio Euroluk piyasasi olan mosesi getiriyorlar. Ellerinde ne para de basari var, sen sampiyon olmussun, 20 Milyon euron var, avrupda oynuyursun, ligte sampiyonluk sansin devam ediyor. Ama 6 ayda bi tane forvet getiremiyorsun? Bunda artik Art niyet görüyorum. 2 yil sonra Hepiniz gideceksiniz rezil herifler

Biz de abdurrahim diye bi illet var ama. Sivesine tükürdügüm.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt