Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
31 Ocak a kadar Ağustos böceği gibi yan gelip yatan , transferi eline yüzüne bulaştıran sonucuna katlanır , utanması varsa İstifa eder , defolup gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atasözü ezberliyorlardırYönetim ne bok yiyor acaba şuan...
Adamlar Chelsea‘dan 18 mio Euroluk piyasasi olan mosesi getiriyorlar. Ellerinde ne para de basari var, sen sampiyon olmussun, 20 Milyon euron var, avrupda oynuyursun, ligte sampiyonluk sansin devam ediyor. Ama 6 ayda bi tane forvet getiremiyorsun? Bunda artik Art niyet görüyorum. 2 yil sonra Hepiniz gideceksiniz rezil herifler
Kardes 2 yila takimda kimse kalmaz gibi gec degil mi sence?Adamlar Chelsea‘dan 18 mio Euroluk piyasasi olan mosesi getiriyorlar. Ellerinde ne para de basari var, sen sampiyon olmussun, 20 Milyon euron var, avrupda oynuyursun, ligte sampiyonluk sansin devam ediyor. Ama 6 ayda bi tane forvet getiremiyorsun? Bunda artik Art niyet görüyorum. 2 yil sonra Hepiniz gideceksiniz rezil herifler
Aponun mosesi istemesini hayal etsenize merhaba muzezi isteyruk varya kauruk esmer cozcukAdamlar Chelsea‘dan 18 mio Euroluk piyasasi olan mosesi getiriyorlar. Ellerinde ne para de basari var, sen sampiyon olmussun, 20 Milyon euron var, avrupda oynuyursun, ligte sampiyonluk sansin devam ediyor. Ama 6 ayda bi tane forvet getiremiyorsun? Bunda artik Art niyet görüyorum. 2 yil sonra Hepiniz gideceksiniz rezil herifler
Bu konudan bile hocaya sallayan ilginç insanlar var.
Moses fark yaratmaz
o kadro da, o takimda birşey yapamaz ya. Tabi iyi bir oyuncu son yillarda kendini çok geliştirdi ama fb'ye kim gelirse gelsin aynı tas aynı hamamBence çok iyi bir oyuncu