Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#inanetmiyoruzistifaedin

5. oldu. Cengiz + günay baya twitteryi takip ediyorlar

kral yav nereye el atsa iptal ediyor

*takip ettiği hesapta fake, onu da becerememiş
IMG_20190123_212502.webp
IMG_20190123_212504.webp

Tehlike veya ihanet çok büyük . Elimize geçen para ile 2 veya 3 tane çok sağlam oyuncu almalıydık . Çünkü bir sonraki transfer döneminde bu parayı kullanma şansımız yok . Gelecek transfer donemi oyuncu satmak bizi ancak zayıflatır . Kulüp kırılma anı yaşıyor , bu beceriksizler gidip elin kazmalarına dünyaları bayilacaklar

Yarın akşama kadar 2 transfer açıklanacak gibime geliyor, isimler tatmin eder etmez onu bilemiyorum.

Forvetimiz Sinan olacak 2.yarı. Kendimizi hazirlayalim.

M.cengiz çapsızı alamayacak kimseyi. Bu herifi yollamazsak seneye de kimseyi alamaz bunlar!!

Galatasaray ı bu çapsızin elinden almak zorunda Mayısta GS genel kurulu!!

Evet dursunu yollaması hoşumuza gitti ama hiç bir planı olmadıgi gibi bir becerisi de yokmus!!

Lig sonucularindan takımlar bile Moses i alıyor şaka gibi.

Adnan Polat sirf basarisiz bir sezon gecirdigi icin,stad acilisinda yasananlar ve sonrasi yüzünden ibra edilmemisti,Ben dahil burda Bayram etmistik o gün kurtulduk diye,sonra aysali yediler,simdi yarsuvat özbek cengiz gibi capsizlara kaldi kulüp
Allahtan krizde bile sampiyon olma refleksimiz var,yoksa yillardir cok kötü yönetiliyor kulüp

su yunan forvet gelecek diye cok korkuyorum mitrooglumuydu neydi marsilyada

Bu savanier deli topçu belli. Top sürüş alış verişten belli ediyo adam

Tetteh ile Göztepe deplasmanına çıkabilmek sonrasında Alan transferini zorlamak şu aşamada en mantıklı iş. Tabii bunu becerebilecek bir yönetimin olmaması en büyük gerçek. ☹️

Sizi umitsiz gordum

Uzerinizde olu topragi var ama olu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt