Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Şuana kadar transfer olmaması istifa için yeterli, Göztepe’ye yenilsek lig bitti ne transferi bu saatten sonra. Bunun hesabını kim verecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sucukcular hala susuyor mu?
Kimin alinacagina kiminle ilgilenilecegine ve transfer planlamasina karar veren herif de sucludurBiz bile sıyırdıysak imparatore evinde ne yapıyordur şu an .. yazık lan.. kendisini zamanı geldiğinde ne kadar çok eleştirirsem de yazık
O yavşak geleceğine,Büyük Zeus’un oğlu Futbol Tanrısı Theofanis Gekas gelsin daha iyi.su yunan forvet gelecek diye cok korkuyorum mitrooglumuydu neydi marsilyada
Kimin alinacagina kiminle ilgilenilecegine ve transfer planlamasina karar veren herif de sucludur
Yazik degil aglasin capsiz herif
alan göztepe maçında sahada diyen ali naci mi?? kimsenin bişey bildiği yok bildikleride yönetimden birinin bunlara söylediği yalanlar kaç gün kaldıki transfer sezonunun kapanmasına en iyisi beklemek..Ali Naci de tetteh , alan , pato , babacar olumsuz diyorsa biz boku yemişiz. Ya 1 tane çöp alırlar ya da sinan ile devam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Negredo imkansiz gibi bir sey fifanin onay vermesi falan lazim 1 sene icinde 3 takımda birde forma giyemezGomis'i geri kaça bırakırlar sizce
Bafétimbi Gomis - Oyuncu profili 18/19
16 maçta 12 gol atmış
Kargaların eski santraforu negredo da 11 maçta 9 gol, aslında o bence sekiztaşta olmadı, kötü oyuncu değildi, biliyorum şu an köpek gibi vizyonsuz transfer olur da, 1-2'ye alınabilirse, Vagner Love'a falan tercih ederim...
Álvaro Negredo - Oyuncu profili 18/19
Oncelikli hedefler, kiminle ne kadar zaman harcanacagi, kimin bekletilecegi vs. bunlara o karar veriyor. Her firsatta ftye rapor veriliyor ve gorus aliniyor. Planlama ftye aittirAdam liste verdim dedi ama .. listede çok isim ve alternatif vardır .. en azından 1-2 beklersin
Gelecek yönetim sıfır elde var sıfırla başlıyor..Bu adamlarla bir yaz transfer sezonu daha geçiremeyiz yoksa ksnser ederler bizi. Şubatda istifa edip yeni yönetime bıraksınlar transfer işini.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi