Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma geldikçe sinir oluyorum ya , çocuk kandırır gibi her şey olumlu bekleyelim deyip herkese teşekkür etti ya salak tam salak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Hocam çıkıp su Abdürrahim Albayrak ı ifşa edip bi guzel rezil etse ya

Fatih Terim'in idmanda ki suratı her an acıklama yapıp bu yönetimin sülalesine giydirecek gibi.

Saka gibi adamın eline 7 aydır golcü vermediler. Galatasaray spor kulübü tarihinde böyle bir rezalet yasamamıstır.

.
326467.webp

Aklıma geldikçe sinir oluyorum ya , çocuk kandırır gibi her şey olumlu bekleyelim deyip herkese teşekkür etti ya salak tam salak

Adama sorarlar madem herşey olumlu şükrü niye italyaya gitti. Hayatı yalan bu aponun

Bariyerlerde durumlar nasıl

Oncelikli hedefler, kiminle ne kadar zaman harcanacagi, kimin bekletilecegi vs. bunlara o karar veriyor. Her firsatta ftye rapor veriliyor ve gorus aliniyor. Planlama ftye aittir
Ozan'ı sattıran Terim mi kardeşim? Rodrigues röportajında hocanın kendisinden kalmasını istediğini söylüyor mesela onun satışı da mı Terim'in planlaması?

Gomis'i satın forvet almayın mı dedi bu adamlara? 3 ay. Tekrar ediyorum 3 ay önce listesini veriyor yönetime Fatih Terim. Hocanın bundan sonraki sorumluluğu gelen adamlar üzerinden ölçülebilir. Marcao üzerinden eleştirin mesela. Gelmemiş adamlar için hocanın eleştirilmesi gereksiz ve mantıksız.

Bunlar herhalde şampiyon olacağımızı kesin olarak görüyorlar.
Ampülspor’un son düzlükte tökezleyeceğinden eminler.
O yüzden transfer olsa da olur olmasa da olur havasındalar.

Ozan'ı sattıran Terim mi kardeşim? Rodrigues röportajında hocanın kendisinden kalmasını istediğini söylüyor mesela onun satışı da mı Terim'in planlaması?

Gomis'i satın forvet almayın mı dedi bu adamlara? 3 ay. Tekrar ediyorum 3 ay önce listesini veriyor yönetime Fatih Terim. Hocanın bundan sonraki sorumluluğu gelen adamlar üzerinden ölçülebilir. Marcao üzerinden eleştirin mesela. Gelmemiş adamlar için hocanın eleştirilmesi gereksiz ve mantıksız.
Ozan’ın satılması planlı bir uygulamaydı. Ucuza gitmesin diye yapılmış ve başarılı olmuş bir uygulama.

Çin’deki adamları alamayın , boş gezin gelin diyen Terim’dir . Tüm planlama ona aittir , lütfen görün bunu...

Savanier futbol derei veriyor resmen belhandayi iteleyip o parayla cok rahat alınır ama normal kulupte olur bu

En sonunda ozanin gidise onay vermese ozan gonderilmezdi rodri de oyle

Gomisi sattirmadan once forveti aldirsaymis satis zamani yanlis

Hepsini ft yaptirdi evet, sorumluluk onundur

Sızdırmaz bariyerli molped yeni sponsorumuz olacakmış son olaylardan sonra

En ağırıma giden de koskoca Galatasarayin 2. Başkanı Çinli yoneticilere teşekkür ediyor diyo havaalanında almışlar diye ya sen Galatasaraysin adam senin yollarına kırmızı halı serse yadirganmaz nasil boyle basiretsiz aciklamalar yaparsın

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uzak mesafeden tam 12 den vuran okçu tanıdıgınız varmı tt arenadaki maçta lazım olacak forvet gelmezse :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt