- 13 Ekim 2014
- 109.931
- 59.213
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanatlı şeyler bize uymaz hocamSızdırmaz bariyerli molped yeni sponsorumuz olacakmış son olaylardan sonra
Başarısız 2, rezil 1 sezonu + stat açılışındaki saçmalaması yüzünden gitmesine sevinmiştik. Bir sezon değil yani, harcanan paraları da hesap edersek.Adnan Polat sirf basarisiz bir sezon gecirdigi icin,stad acilisinda yasananlar ve sonrasi yüzünden ibra edilmemisti,Ben dahil burda Bayram etmistik o gün kurtulduk diye,sonra aysali yediler,simdi yarsuvat özbek cengiz gibi capsizlara kaldi kulüp
Allahtan krizde bile sampiyon olma refleksimiz var,yoksa yillardir cok kötü yönetiliyor kulüp
Birileri bizi cok fena yiyor ya hadi hayırlısı
anlık durum buBariyerlerde durumlar nasıl
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şükrü denen zurna niçin gitmiş İtalya’ya?Adama sorarlar madem herşey olumlu şükrü niye italyaya gitti. Hayatı yalan bu aponun
Albayrak tabiBirileri bizi cok fena yiyor ya hadi hayırlısı
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaynak?Ozan’ın satılması planlı bir uygulamaydı. Ucuza gitmesin diye yapılmış ve başarılı olmuş bir uygulama.
Tamam o halde başarı gelirse de tek sebep Terim'dir her şeyden o sorumluysa, uygun.En sonunda ozanin gidise onay vermese ozan gonderilmezdi rodri de oyle
Gomisi sattirmadan once forveti aldirsaymis satis zamani yanlis
Hepsini ft yaptirdi evet, sorumluluk onundur
Bu komisyonu misler gibi yedirdiler bana ben de alan işini çözdüm demek oluyor tam olarak menajerlerin kucağındayiz masallah
Pazar artığı çöp futbolcuları bulmaya gitmiştirŞükrü denen zurna niçin gitmiş İtalya’ya?
Serdar ve Linnesi cubuklu forma altinda izleyecek olmak cok uzucu
Yoo Oyle birsey yok. Kerizler yanlis ata bastilar mictilarBu komisyonu misler gibi yedirdiler bana ben de alan işini çözdüm demek oluyor tam olarak menajerlerin kucağındayiz masallah
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi