Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güçlü bir yönetim gelmeli,Burak Elmas ve ekibi Haldun Üstünel'i de kadrolarına katıp seçime girmeli

yine dinledim. Alan hakkinda konusuyor 0:26 da sadece diyor, duruyor lafi baska yere cekiyor.. Yatacagin yerin yok

Güçlü bir yönetim gelmeli,Burak Elmas ve ekibi Haldun Üstünel'i de kadrolarına katıp seçime girmeli

Ozan korkut, harbiden iyi duruyor.

Ama en onemlisi transfer komitesinin komple degismesi lazim

Almayrak
Sukru OUT

Bulent Tulun
Haldun ustunel IN

yönetime

Ekli dosyalar

• 1548274849273.webp
    1548274849273.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 275
Göztepe maçı sonrası Fatih hoca başkan ve apoyu yerden yere vuracak 3 günleri kaldı,o lafların altından kalkamazlar,hocayı kovabilir bile cengiz

Ozan korkut bence aday olmaz erken seçime gidilirse .. batan gemi büyük sportif açıdan .. tren kaçtı ;)

Bir bilge adam derki
Kitleleri ilgilendiren toplumsal olayların sonuçları kimlere yarıyorsa sebepleri onlardır
Çok dolup taşıp yönetimi yerle yeksan etmek şuan an meselesi taraftarın canı burnunda
kulübü kaosa sürükle yarıştan kopsun şampiyon kim olur
İş bilmezlik olabilir diyeceğim ama ısrarla söylüyorum fazla miktarda nakit para var ve pahalı da olsa oyuncu alamıyoruz tuhaf değil mi
Tüm diğer takımlar kendi çapında harika oyuncular getirdi bizim İşler hep son anda bozuluyor
Şunu unutmayın biz İlk yarı Eren ile yarışa tutunduk onun yerine altyapıdan oyuncuda koysak Sinan da oynasa yarışta olacağız yeterli sakatlık olmasın

s350 alacak paramız var garajda bisiklet dahi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt