Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu malum pezo menajer olduğu sürece alan transferi falan olmaz
Alan yanlış kucağa oturmuş
Çıkmış sneijder'i bir kuruş almadan getirdim diyor
Alan siz kimsiniz diyince adama dalıyor
Bunlar zamanında Atilla Türkeri ölümle tehdit eden lavuklar
Mehmet ağar falan devreye girerse iş çözülür

Tehteh i alirlarsa bu panikle dua edelim bu yönetim

Hani kız arkadaşın veda mesajı atar ya .. sonra da kendi kendine olayı kurtarmaya çalışırsın.. nöbet de su anda tam bu hava var.

1548265736000.webp

Yemin ediyorum bıktık be kardeşim..

Son 4 sezon

2015-16 ''içimizden hallederiz''deyip bizi burak-umut forveti bilal-selçuk orta sahası ile şampiyonlar ligine götüren evlatçı entrenör
ibrahimovic kandırmacası
Transferi yapılan ama yetiştirilemeyen grooskrorouz rezaleti...

2016-17... Son ana kadar diarra kandırmacası
Yapılmayan stoper transferi

2017-18 kulüp tarihinin belki de taraftarı en çok heyecanlandıran yaz transfer sezonu ama kapanışında asamoah hayal kırıklığı...

2018-19 gomis gibi adamı sattıktan sonra yerine adam almamak ve bu halde şampiyonlar ligine gitmek...

ve şimdi..

Yeter be

Bu mert çok iyi biri vala. Gelen giden herkesle iyi arası. eve götürüyor ailesiyle tanıştırıyor. Basit gibi gözükse de başarı için çok kilit şeyler bunlar. Futbolcunun Aidiyet duygusunu pekiştiren hakiki şeylerden.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mert ile bir kaç yıl önce tesadüfen kahve içip güzel bir sohbet etmek nasip oldu bana .. çok kral adamdır çok kral karakterdir kendisi .. bu yonden şanslıyız .. transferleri mesela çok daha iyi yürütürdü eğer yetki verselerdi ciddiyim

Bir menajerin Galatasaray transferine taş koyması kabul edilemez o adamı yasatmamalilar

30 milyon taraftarı olan bir klübün, kriz yönetimi böyle olamaz.Resmen iş bilmezlik. Paran yoksa almazsın, ama alacakmış gibi yapıp beklenti yaratmanın kime ne faydası var ?

Galiba sattığımız oyuncuların paraları ödenmeyipde ödenmiş gibi yapılan borçlara gidiyor. Para kalmayıncada hikayeden transfer görüşmesi yapıp yan yattı çamura battı açıklaması yapıyorlar.

Adı koyulmasada, bir küçülme politikası uygulanıyor ve bu önümüzdeki yazda devam edecek gibi.

%100 küçülme politikasi. Göz göre göre forvet transfer etmeyerek once CL ust turdan, simdide forvet transfer edememeye devam ederek sampiyonluk ve bir sonraki CL den ve 40 milyon eurodan olduk.

Bu artik sabotaja girdi.

1 subatta FT istifa eder.

Adam yalanladı topu geri bizim yönetime attı gibi bakalım .. yarin bizim taraftan bir adam akıllı açıklama bekliyorum artık ! Cengiz’in imzası ile
Kardeşim akıllı olun bunlar tam kan emici takımı
Abdülrahim i fena tezgaha getirdiler Garanti diye gitti 1 milyon Euro komisyon istedi geri döndü geldi
Adamın eli ayağı titriyordu görmediniz mi
Alan a saldırmış alan siz kimsiniz diyince

Stoper de bakıyorlar hala muhtemelen. Albayrak olumsuz bir şey söylememiş aslında ama o neler olup bittiğini anlamamış da olabilir. Göztepe maçına Sinan'la çıkacağız orası kesin. Zaten orada kaybedersek...

Kimse bitmeyen transfere gitmez dursun falan demeyin
Bence tehteh e parayı basıp getireceker yoksa lime lime edecekler

Kimse bitmeyen transfere gitmez dursun falan demeyin
Bence tehteh e parayı basıp getireceker yoksa lime lime edecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt