Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%100 küçülme politikasi. Göz göre göre forvet transfer etmeyerek once CL ust turdan, simdide forvet transfer edememeye devam ederek sampiyonluk ve bir sonraki CL den ve 40 milyon eurodan olduk.

Bu artik sabotaja girdi.

1 subatta FT istifa eder.
Koray, forvetsiz kuculme mi olur? Bu olsa olsa intihar modeli olur

Neyse ben kaçar boşuna sinir harbi yasamayin yönetim bu rezillikle kendimi bitirdi
İsterlerse Messi yi getirsin kimse bunlara güvenmez artık

Ben olsam bütün parayı Pato ya verir, yanına da sıfır avro ya L. Traore alırım. Alın size 2,03 dev bi pivot.

Lukunku iyi gene cogunuz bilmez bi Dominik iorfa gelmişti tam faciaydı

Iorfa efsanedir
Hatta en buyuk efsanedir ustune tanimam
Lige gelen ilk siyahilerden biriydi yanlis hatirlamiyorsam
Bu yuzden herkes cok merak etmisti, ortasahadan kendi attigi pasa ceza sahasinda kafa vurup 90’a takacak beklentisi vardi herkeste
Cok sonralari aslinda 400 mt kosucusu oldugu mu ne ortaya cikmisti
Dis yapisindan miydi neydi surekli siritan bir ifadesi vardi
Baslarda cok sempatik gelmisti, sonra sonra “lan yine iskaladi ne siritiyo la bu lavuk” gibi tepkilere maruz kaldi tabi
Meger olmasi gerekenin 3 kati hizda kostugu icin gol atamiyormus biz ne bilelim
Buyuk topcuydu vesselam

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üç büyüklerin borç rakamları: (NTV)

Galatasaray: 1.4 milyar TL
Fenerbahçe: 1.7 milyar TL
Beşiktaş: 2.4 milyar TL

Levent abinin de dediği gibi Çarşamba Perşembe rezervasyon yoktu .. artık Cuma’ya bakar .. zaten o günü geldi geldi .. gelmezse Cumartesi maç fln derken bitecek transfer donemi

2014-15 umut-burak
2015-16 umut-burak
2016-17 umut-burak-eren
2017-18 gomis-eren
2018-19 eren

Aslında drogba gittikten sonra çözülemeyen bir forvet sorunumuz var.Bu 5 yılda sadece gomis o boşluğu doldurdu..

yine dinledim. Alan hakkinda konusuyor 0:26 da sadece diyor, duruyor lafi baska yere cekiyor.. Yatacagin yerin yok

hastam var o yuzden geldım dıyorda şükrünündemı hastası var yandan yandan hiç çaktırmadan kaçıyor.
alayı yalancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt