Lutfu Karamermer
Sarı Üye
- 11 Nisan 2010
- 693
- 311
- 1.633
Malum kaynak:
Çin kulübü Guangzhou Evergrande, santrfor transferi yapmadan Alan'ı bırakmayacaklarını Galatasaray'a iletti. [SON DAKiKA]
Bu mu uluslar arasi bariyer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malum kaynak:
Çin kulübü Guangzhou Evergrande, santrfor transferi yapmadan Alan'ı bırakmayacaklarını Galatasaray'a iletti. [SON DAKiKA]
Bence bunu iki ay önce söylediler ve Apo da adamlara ben size hemen bi forvet bulurum dedi. O yüzdene bekliyoruzMalum kaynak:
Malum kaynak:
Malum kaynak:
Vallahi çok sıkıldım be cidden yani heves kalmadı ne hayaller vardı yok takımı değiştireceğiz falan ama harbiden şimdi transfer dönemi bitsin istiyorum.
Yasak değil mi kardeş futbolarena?Çin kulübü Guangzhou Evergrande, santrfor transferi yapmadan Alan'ı bırakmayacaklarını Galatasaray'a iletti
Albayragin korkarak diyemedigini cinliler dedi
Bu mu uluslar arasi bariyer
Apo ya kaldiysa forvet zor bulur.Bence bunu iki ay önce söylediler ve Apo da adamlara ben size hemen bi forvet bulurum dedi. O yüzdene bekliyoruz
Cin de sabah oluyor az sonraBu saatte mi??
o bile gelmez eren derdiyok geri döner erenumuze sahup çıkmaluyuz da der abdurrahim albayrakÇin'de transfer sezonu Mart'ta bitiyor. Alan işi bitmiştir geçmiş olsun.Vedat muriqi gelir bu saatten sonra en fazla.
Yasak değil mi kardeş futbolarena?
ayip ettin bak yineYasak değil mi kardeş futbolarena?