Ahmet Tevfik Altınöz
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2017
- 5.019
- 4.230
- 838
Malum kaynak:
Çin kulübü Guangzhou Evergrande, santrfor transferi yapmadan Alan'ı bırakmayacaklarını Galatasaray'a iletti. [SON DAKiKA]
Eren Derdiyok zu Guangzhou Evergrande???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malum kaynak:
Çin kulübü Guangzhou Evergrande, santrfor transferi yapmadan Alan'ı bırakmayacaklarını Galatasaray'a iletti. [SON DAKiKA]
Sen beni banlamayı seversin. Koz vereyim mi sanaayip ettin bak yine![]()

Abdürrahim mail falan kullanamaz gibime geliyorAbdurrahim uyumustur Çinlilerin yolladigi Message Spam dosyasina kaymistir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hele durum. Erken patladiniz. 31. İnde toplu kufur etseydiniz. Bize de isi kolaylastirirdinizSen beni banlamayı seversin. Koz vereyim mi sana![]()
Sen beni banlamayı seversin. Koz vereyim mi sana![]()
Önceden attığın haksız bir bana karşılık bu sefer banlanmamı önleyebilirsin mesela.Hele durum. Erken patladiniz. 31. İnde toplu kufur etseydiniz. Bize de isi kolaylastirirdiniz![]()
Gomis transferi aklıma geldi bir an. Çin kulübü bile daha mantıklı yol izliyor.Malum kaynak:
Yok be ya, şakasındayım işin.Kimsenin sana taktigi yok yav
Ben seni neden haksiz attim ki? Ben aslinda 4-5 kez haric kimseyi atmadim . ( o balotellici senmiydin yoksa)Önceden attığın haksız bir bana karşılık bu sefer banlanmamı önleyebilirsin mesela.
Evet yahu. İki mesaj öncesini okusaydın anlardın dalga geçtiğimi. Gelmesinin imkansız olduğunu belirtmiştim.Ben seni neden haksiz attim ki? Ben aslinda 4-5 kez haric kimseyi atmadim . ( o balotellici senmiydin yoksa)
Kral yine yetişemedim küfürlerine ama beğendim. Seni her zaman kahraman olarak hatırlayacağız. Bizler yerine kendini feda eden koca yürekli insan.
Agir baya
Banladim ama top olmadim.Vay anasını yav. Ayakta alkışladım. Görüşürüz reiz.
Bu adamı banlayan top olsun.
Hal olmus neticedeEvet yahu. İki mesaj öncesini okusaydın anlardın dalga geçtiğimi. Gelmesinin imkansız olduğunu belirtmiştim.