Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yarin birisi daha linc yiyecek yazik

Store'da çalışıyormuş :asd:
Store çalışanına bile bilgi gidiyorsa eyvah. :asd:

Zurkowski > Fiorentina (bonservisi 3.7m + 1.3m bonus + sonraki satistan pay)

Biz de ilgilenmistik. Polonyali genc oyuncularin cogu genelde italya'yi tercih ediyor

Bende soyle diyim 1 hafta icinde forvet gelecek, gelirse Mesiah olarakmi anilacagiz? Nasil bildim degilmi diyecem? Her taraftan bi g. T sesi geliyor.

Ocak ayinda cok spekulasyonlar oldu, hic biri tutmadi. Onun bunun evlatlari takipci almak icin hergun bir iki duyum veriyor, zaten bugune kadar skipime takmadim.

Ve beni korkutan yazin nasil bir transfer donemi gecirecegiz? Yada albayrak 2,3 yil daha kalsa? Walla tribunde linc etmek lazim, hiyar oglu hiyari

Pato bize gelmek istemiyormus. (Veli Yigit) Albayrak ise Pato külübüyle sikinti var diyor.

Haluk da diyor ki Pato Düsünmek icin süre istedi.

3 gün daha bekleycegiz artik. Göztepe macina kadar Kap gelirse, gelir, gelmezse Terim dogrulari tek tek anlatacak Alan ve Pato konusunda.

Arkadaşlar banada sağlam bir bilgi ulaştı 1 hafta içerisinde yeni transferimiz ekibimize katılacakmış hatta 1 hafta içinde KAP'ta gelecek gibi görünüyor bilin istedim. Bu futbolcu Alanyaspor mücadelesinde kadromuzda olabilecekmiş buda bonus bilgi, Şimdilik istihbaratım bu kadar yeni istihbarat takviyesi geldiğinde sizlere iletirim.

Yönetim Store‘da calisanlara Transfer Haberi verecek he, Hadi ordan. Öyle olsa Seten,Ali Nací falan coktan yazarlardi, tipik takipci kasmak methodlari

Yürekliye son dk mesaj geldi alan bitmiş diye bakalım ne kadar soğru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt