Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şifre açık
cengo defol
IMG_20190124_035625.webp

Kesinlikle duvar oluyor , güçlü , gezici forvet ama alamaz bunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabah haber cikti Babacar + Defrel olacak Alan + Pato yerine diye ama sacmalik

Cok daha zor transferler Alan ve Pato'dan

Simdiye kadar yazilmis isimlerden olursa Tetteh olur gibi o da ancak Prag'in talep ettigi para neyse 8-9m basip almakla olur

ulan derin bir uykunun içinde gözlerimi açtım birden.. dedim var bunda bir iş hemen telefonu alıp bakayım dedim haber fln mi var acaba diye

Yine babayarroyu almışız .. bunaldım artık başka birsey diyemiyorum

valla ben yatıyorum isterse messi gelsin şu saatte umrumda değil, teşekkür ediyorum :mad:

İyi geceler, bir süre işsiz olmanın güzel yanı transfer nöbeti tutmakmış ama transfer beceremeyen başkanların dönemine geldik.

cok takılı kalıyosunuz nöbete,göztepeyi nasıl yenecegiz ona kafa yorsaydınız keşke

Ben hayatta herşey için umutsuz ama sadece Galatasaray için umutlu biriyim hayatımda ki en güzel duyguları sen yasattin Galatasaray.

Gelde uyu uyuyabilirsen ! Gözlerimi kapıyorum aponun sabah ,oyuncu bakıyoruz sözü aklıma geliyor 7 gün kalmış hala bakıyosan bitti o iş kimse vermez topcusunu geçmiş olsun .

Gelde uyu uyuyabilirsen ! Gözlerimi kapıyorum aponun sabah ,oyuncu bakıyoruz sözü aklıma geliyor 7 gün kalmış hala bakıyosan bitti o iş kimse vermez topcusunu geçmiş olsun .

profil fotondaki adam babam bankadan emekli oldugu için,o da bankada calısmıs mı ne evimize gelmiş.köyden indim şehre filmindeki adam de mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt