Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.483
- 4.854
- 1.618
sifre ABOUBAKAR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su videodaki adamin ligimizde is yapmama ihtimali yok
kiimi gönderecek hocam adam mı var para edecek takımdaFenerbahçe bile kimseyi göndermeden ilk on bire iki transfer yaptı.
Bizde Garry, Ozan, Serdar ve Eren gitti / gidecek gelen elle tutulur tek oyuncu Marcao. Allah'ım çıldırıyorum yav.
Kesinlikle duvar oluyor , güçlü , gezici forvet ama alamaz bunlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kiimi gönderecek hocam adam mı var para edecek takımda![]()
Su videodaki adamin ligimizde is yapmama ihtimali yok
hocam benteke en son sakattı ve inanılmaz berbat bir performansta şu an bildiğin tipinin hakkını veriyor sahada o derece IQless takılıyor AMAAAA bize gelse ortası olmaz ya slimani moduna girer ya gomis çok tehlikeli çok :/Ighalo ve Benteke hissediyor gibiyim arklar
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
352 hocam, mac forumuna yazmıştım taktigi kadroyu falan. Zar zor alıyoruz macicok takılı kalıyosunuz nöbete,göztepeyi nasıl yenecegiz ona kafa yorsaydınız keşke
cok takılı kalıyosunuz nöbete,göztepeyi nasıl yenecegiz ona kafa yorsaydınız keşke
profil fotondaki adam babam bankadan emekli oldugu için,o da bankada calısmıs mı ne evimize gelmiş.köyden indim şehre filmindeki adam de miGelde uyu uyuyabilirsen ! Gözlerimi kapıyorum aponun sabah ,oyuncu bakıyoruz sözü aklıma geliyor 7 gün kalmış hala bakıyosan bitti o iş kimse vermez topcusunu geçmiş olsun .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi