Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
profil fotondaki adam babam bankadan emekli oldugu için,o da bankada calısmıs mı ne evimize gelmiş.köyden indim şehre filmindeki adam de mi

Evet , telgraf geldi işleri uzamış yarın gelicek diyen adam renktaş :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

be63865e7bf0712cce7beb7e67440712.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlardaki vizyonsuzluğa beceriksizliğe bakınki 35 yaşındaki dembabayı bile alacak çapları yok.Bunlardan pato, alan bekleyen rüya görmesin.Br bok alamazlar.O beceriksiz hamsi kafa ancak uyusun.Dubai ye tatile gitti sanki beyinsiz eli boş döndü.Bide aptal kandırır gibi açıklamalar yapıyor 50 iq su ile.Amma oraya onu gönderen herif esas defolup gitmeli.Lig tarihinin en basit şampiyonluğunu alacakken forvet alamadıkları için belkide 68 puanla filan başak olacak şampiyon.Allah belanızı versin.İnanılmaz sinirliyim.

Nöbette tek ben mi varım? Alanı bilmem ama Pato gelecek bence hissediyorum.

Size bir fıkra anlatacağım,bir gün yönetimin biri senelerce santrafor transfer edememiş ve görevi bırakmak zorunda kalmış

Klup doldur bosalt yonetiliyor artik klubun profesyonel yonetilmesi lazim liyakat sistemi olsa avrupali klupler gibi dogru transferler ve dogru strateji ile sürekli basari saglanir olmuyor iste bu sekilde

Marsilya’nın yana yakıla göndermek istediği Mitroğlunu alırlarsa o zaman kıyamet kopar işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu hafta geçti artık. Haftaya getirirse kör topal bir forvet dua edelim.

Baki’ye güvenip transfer dönemini heba eden hıyarlar size de günaydın...

M.C VE A.A Lütfen bugün transfer yapar mısınız? Teşekkürler... Günaydın Renktaşlar....(ben bugünde sinir krizleri geçirmeye hazırım)

Günaydın Galatasaray sevdalıları. Son 7 gün, cumartesi pazarı saymazsak son 5 gün. 5 aydır forvet alamayan Apo, 5 günde bir forvet alabilir mi acaba? Şimdi de Şükrüyle beraber İtalya'ya gitmiş diyorlar. Bugün bir gelişme olur mu bekleyip göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt