Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo dün 10 aday var dedi ya.Bizim taraftarın biri çıkıp orda SAY LAN isimlerini dese Alan ve Pato harici başka isim söyleyemezdi.:red:

Kaldi 7 gun

Dw3V1bWWoAAGuaZ.webp

Ben transferde bu kadar zıştığımızı hatırlamıyorum. Forveti olmayan takım nedir yahu? Böyle bir şey olabilir mi?

Günaydın. Bugün kimleri alamıyoruz? Bizden bi araba olmaz bu bir hafta da geçer kimse de alınmaz. Paralar cukkalanır. Hiç kimse paranın hesabını soramaz nasıl olsa bu para yaza harcanmayacak diye ota boka saçarlar bizde seyrederiz. Dün istifa edemeyen yönetim ve Albayrak pişkinlerinden umudu kestim ben

adamlar o kadar vasat ki elit takımların back-up oyuncuları akıllarına dahi gelmiyor.Hep dikkat ederseniz ortalama ve altı takımların santraforları peşindeler.Silkilmiş fener bile chelseaden oyuncu alabiliyorlar ama bizimkiler düşenemiyorlar dahi.Mesela slimani tamam kötü oynuyor ama leicesterdayken hangimizin aklına gelirdi alabileceklerini ama aldılar bizimkiler çok ezikler sanki.

Ne bok yiyor bu dingil yönetim ya? Amacınız ne lan? Sıkıntıdan stresten yorulduk, ailemize yansıyor bu durum. Dingil herifler!

Diagne haberi girilmiş bu iş tamamdır. Bizimkiler bu dönem de avucunu yalayacak. Kasımpaşa 15 in altına inerse salaktır.

Günaydın ;ben buradan bütün kulüplere onların futbolcularına teşekkür etmek istiyorum varolsunlar sağolsunlar iyiki varlar..

Diagne Trezeguet ikilisine 10 milyondan fazla vermem yalnızca diagneye 10 milyon veren maldır net napmış bu ikisi kariyerlerinde ne başarıları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt