Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferin Göztepe maçına yetiştirilme ihtimali kalmadığı için bizimkilerin eli birkaç gün daha rahatladı şu anda... Önümüzdeki hafta salı-çarşambaya kadar süremiz var önümüzde şeklinde konuşuyorlardır kendi aralarında...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç bişey yapamıyorsanız diagne'ye parayı bayılın beyinsizler.

Forvetsiz şampiyon olamaz takım. Emir mi geldi yukarıdan siz ne ayaksınız

Yönetim Serdar’ı bedavaya yollar ise ben onların kalıbına tüküreyim

Lacina troreyi alalım patoya senelik 6 milyon kulübüne 5 milyon 3 de imza parası verelim gelsin geriye kalır 7 milyon Euro ulan bi santrafor daha alınır bile

Tettehe 8 vereceğime diagneye 12 bile veririm kimse kusura bakmasın,uzun boylu ayakları iyi fizikli 30 maçta 30 gol atmış bir şey bu adam çok hafife alınıyor ama bana kalırsa dehşet bir şey juventus geçmişi de var. Rize maçında oynamadı gol bile atamadı adamlar

Ulan forvet ihtiyacın varken defansta Serdar'ı kovup, Ozan'ı sattıktan sonra ne olduğu belirsiz Marcao'ya 4 milyon euro vermek demek

Arabanın lastikleri patlak iken BMW motorunu satıp Renault motoru almaya benziyor. Ulan lastik yok lastik araba gitmiyor ki siz sıfır kaporta, deri döşeme, xenon far taktırsanız ne olacak.

Şimdi ağlayan çocuğun ağzına emzik koydukları gibi çöp bir iki isimi alıp sırf transfer yapmış olmak için transfer yapacaklar sırf alın size transfer istiyordunuz yaptık diyecekler göstermelik.

Albayrak ın arkasından birşeyler çevriliyor. Bu resmi siteden yayınlanan bildiri ile açığa çıktı. Uçaktan inmeden Albayrak ın tersine yapılan bildiri bunu ele verdi. Bundan sonraki süreçte A. Albayrak 2 forvet transferi yapacak. Ve istifa edecek. (Fatih Terim verilen sözden ötürü) Tabii bu bir duyum değil kendimce durum değerlendirilmesi.

Clinton N'Jié geldi mi? Dün Marsilya'yı ne kadar araştırdıysam rüyamda bu geliyordu bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt