Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz, Dursun Ozbekden daha kotu yonetiyor kulubu fakat Dursuna yapilaninin yuzde 1'i yapilmadi Mustafaya

Hani futbolculara borç yoktu.Söyledikleri birşey doğru olmaz mı bu yönetimin.

Bu transferlerin Alan ve Tetteh olma olasılığı fazla. Tabii Göztepe maçına yetiştirilmesi mümkün değil. Göztepe maçı inşallah sorunsuz atlatılacak. Bizlerin şimdilik bu dönem de güvendiğimiz tek dal Sayın hocamız İmparator Fatih Terim dir. Bekleyip görelim.

bir işler dönüyor arkadaşlar, yoksa bu kadar saçmalığın mantıklı bir tarafı kesinlikle yok

Gecen ogle yemeginde siyahi bir garson vardi lokanta çalışanı,sordum Kongo vatandasi universite ogrencisiymis,haci dedim forvet oynar misin var mi kabiliyet ,anlamadi hali sahaya çağrıldığını sandı herhal ,yok abi çalışıyoruz dedi kırık Turkce'si ile. ABV yonetim,ne hallere düşürdünüz lan bizi

Başkan denilen zat eylül ayında futbolcuların 1 kuruş alacağı yoktur deyip.Şimdi Serdar Aziz'in alacaklarına karşılık sözleşmesi fesih edilmiştir açıklamasını kendine nasıl yedirecek acaba.KANSIZSINIZ...

transfer yapamamak benim icin sorun degil.

yönetim dese "paramiz yok, durum sudur budur, transfer yapmayacagiz" eyvallah derim.

ama "3 forvet alacagiz" deyince 3 forvet de isteriz yani.

Albayrak ın arkasından birşeyler çevriliyor. Bu resmi siteden yayınlanan bildiri ile açığa çıktı. Uçaktan inmeden Albayrak ın tersine yapılan bildiri bunu ele verdi. Bundan sonraki süreçte A. Albayrak 2 forvet transferi yapacak. Ve istifa edecek. (Fatih Terim verilen sözden ötürü) Tabii bu bir duyum değil kendimce durum değerlendirilmesi.
Çok mantıklı.
Aynen dediğin gibi olacak ama transferden pek umudum yok

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt