Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA -

Serdar Aziz, Galatasaray ile karşılıklı fesih için anlaştı.

Oyuncu, alacaklarına karşılık serbest bırakılacak ve Fenerbahçe'ye 4 senelik imza atacak. (NTVSPOR - ÖZEL)

Yok bu hamle den sonra da kesinleşti .. bizim kulübe açık açık sabotaj ediliyor .. kasıtlı bir içine etme olayı yasıyoruz şu an .. nedenleri de belli zaten .. emir fln olması gerek .. bu kadar ağır saçmalamanın beceriksizlik ile fln Alakası yok bu saatten sonra

Sadık ile pes diyeceklerdi ki yardımına Galatasaray'ımız sayın yöneticileri yetişti. Serdar - Skirtel ile olağan hale gelirler. Eren ile Silimani takası yakın da. Yazık yazık yazık

Serdar olayını olumlu karşılıyorum artık. Yönetimin linç süresini oldukça kısaltacak. Faziaya hazır olun.

SON DAKİKA -

Serdar Aziz, Galatasaray ile karşılıklı fesih için anlaştı.

Oyuncu, alacaklarına karşılık serbest bırakılacak ve Fenerbahçe'ye 4 senelik imza atacak. (NTVSPOR - ÖZEL)
Kanser edecek bizi gavatlar

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Antrenman arazisi mi alacağız şampiyonlugu verip anlamadım ki hergün daha saçma şeyler olmaya başladı

Her gün farklı bir rezilliğe uyanıyoruz. Çok acayip.

Ulan madem bu herif şikecilere gitmek istiyor ve sen de birikmis alacaklarını ödemek istemiyorsun, 31.01.2019 saat 24:00'da feshet sözleşmeyi. İt gibi beklesin yarım sezon boşta. Ama bu akıl varmı senin yönetimde? Tabi ki hayır.

karsilikli fesh'e dua edin.
fatih terim kadrodisi ettikten sonra bonservisle satilmasi imkansiz olan futbolcudur serdar.
bonservisle kim alir istenmeyen adami?

onu bunu gectim de. artik bi transfer yapin yahu.

Ulan madem bu herif şikecilere gitmek istiyor ve sen de birikmis alacaklarını ödemek istemiyorsun, 31.01.2019 saat 24:00'da feshet sözleşmeyi. İt gibi beklesin yarım sezon boşta. Ama bu akıl varmı senin yönetimde? Tabi ki hayır.
Oyle bisey yaparsak borcumuz + 3milyon öderiz.(Bu sene alacaklar ve gelecek sene alacakları)

Dursun dan kaçarken Abdürrahim'e tutulmak! çilemiz bitmedi. Dolandırıcı gider, yalancı gelir.

Serdar Aziz - Ozan Kabak out , Semih Kaya in ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Vallahi aetık hiçbir şeye şaşırmıyım çünkü bunlar kulübün ırzına geçmeye ant içmiş

Dünkü gelişmelerden sonra bugün forvet transferi konusunda hiç birşey beklemiyorum. Transfer nöbetini bırakıyorum ben arkadaşlar. Siz de işinize gücünüze bakın boşuna yıpratmayın kendinizi.

Aponun evi basılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt