Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana kimse daha gelip de dursun bundan beter demesin ! Dursuna iyi fln demiyorum adam bizi düdükledi gitti o ayrı .. ama o adamdan sonra bu serefsizlerin gelecegini kimse beklemezdi
Dursun bukadar değildi .. okadar dalga geçildi adamla okadar protesto edildi fln ama bunların yaptığı veya yapmadığı bu camiaya çok daha büyük olaylar .. bunları dursuna karşı savunan lütfen Galatasaraylığını bir sure askıya alsın !

SON DAKİKA -

Serdar Aziz, Galatasaray ile karşılıklı fesih için anlaştı.

Oyuncu, alacaklarına karşılık serbest bırakılacak ve Fenerbahçe'ye 4 senelik imza atacak. (NTVSPOR - ÖZEL)
Hani oyuncuların alacağı yoktu? Ulan senin gibi başkanın ben taaaaaaa...

Artık forvet falan da beklemeyin rtaşlar. Çünkü bu hain ve beceriksizler , bu kısa zamanda ellerini attıkları her transferde takımı daha da güçsüzleştirdiler.

IMG_9424.webp

Party bittiyse artık bir açıklama yapsak diyorum ha ?? Alooo santral ???

serdar olayının sorumlusu tabiki hoca fakat şu anda 1.suclu net olarak taraftar ciddi tepki olmadıkca bunlar dahada batıracak bizi.

ali koçu yada fikoyu başkan seçsek bu kadar batırmazlardı emin olun. ayıp lan derdi arada bir iki tane düzgün iş yapalımki taraftara yüzümüz olsun derlerdi. bu andavallar 6 aydır bir tane forvet transferi yapamadıkları gibi en işe yarayacak topçularıda haraç mezat satıyorlar. allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyim

Riva-Florya gitti, şampiyon olduk-şampiyonlar ligine katıldık 42 milyon euroluk oyuncu sattık. Kimseyi alamıyoruz+maaşlar ödenmiyor. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Aslen dogma büyüme büyük başkan Azize Yıldırım’ı getirelim mi renktaslar .. nede olsa toplu halde kafaları sıyırdık .. belki bukadarini o bile kasıtlı yapmazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt