Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir durum da var Fatih Terim kadro dışı bıraktığı için bedavaya gönderip taraftarı galeyana getirmeyi amaçlıyor olabilirler. Tepkileri Terim'in üzerine çekecekler nasıl Fenere bedava topçu verdin diye. Bunlardan beklenir.

Mali Moç: Serdar için 1 milyon Euro bonservis verebiliriz.
Apo: Gerek yok yav biz bedavaya göndereceğuz. Teklifiniz için çok teşekkür ediyorum zamianıza. Böyle zor bir durumda sizden para alamayız. Tekrar teşekkür ediyorum.

Büyük ihtimal yarin kafile izmire uçar.. ulan bari 2 oyuncu alaydınız yedek otururlardı .. kampa yetişecek bu sefer derken ( normal beklenti 7 aydık eksiğini biliyorsun ) .. hiç yetişmediler

Az önce bir yerde Rodriguez'in ilk taksidi olan 4 milyon euro Hızır gibi yetişti. O parayla futbolcuların bekleyen maaşları ödenip kulüp nefes alacak deniyordu. Dolayısıyla hesap yaparken eksi 4 milyon euro olarak yapmak lazım bundan sonra.

A.A. serdar azize ve kulübüne çok teşekkür ediyorum demedi mi hala?

Az önce bir yerde Rodriguez'in ilk taksidi olan 4 milyon euro Hızır gibi yetişti. O parayla futbolcuların bekleyen maaşları ödenip kulüp nefes alacak deniyordu. Dolayısıyla hesap yaparken eksi 4 milyon euro olarak yapmak lazım bundan sonra.

Cebe atılanları da eksi yapacaksın .. iddia ediyorum bunların harcayabilecegi para şu an 4-5 mio

Şampiyon ol, şampiyonlar ligine git, bir sürü oyuncu sat ve futbolcuların maaşlarını ödeyeme. Çok pis şeyler dönüyor çok.

Bunlar AA yeni sözcüsü olarak Pınar argun ile anlaşma saglamamismiydi ? O neden Dubai a gitmedi en azından Havalimanında saçma saçma rezil rezil konuşmazdı

ali koç futboldan anlamaz,fener daha da dibe batacak çünkü futboldan anlayan ve klubu sahiplenen hiç adamları yok AMA adam marka.Ali koç,mustafa cengiz'in şirketinde iş görüşmesine anca iş aramak için gidebilir ve ali koç da onla muhattap olmaz ceolarından birini gönderir.

ali koç futboldan anlamaz,fener daha da dibe batacak çünkü futboldan anlayan ve klubu sahiplenen hiç adamları yok AMA adam marka.Ali koç,mustafa cengiz'in şirketinde iş görüşmesine anca iş aramak için gidebilir ve ali koç da onla muhattap olmaz ceolarından birini gönderir.

Kurban bayramında alı koca soxayim sana birsey olmasın ..

Bize ne lan alı Koç’tan bu durumda ???

Fatih terimin de çok büyük suçu vardır bu kazıkta.
Çıktın kendin oyuncunu kötüledin nasıl satacaksın bu adamı?

Yav bir kulüpte herşey mi rezalet gider. Şampiyon olan takım böyle mi yönetilir arkadaş ya.
sen git fenerden beşiktaş'dan en berbat oyuncuyu alamazsın. Adamlar bitik vagner love'ı bize kakalamaya çalıştı. Sen gol kralını bedavaya verdin. Herif gittiği yerde hala leblebi gibi gol atıyo.
Bu kulüp nerden bakarsan bak rezilliği yaşıyo. Galatasaray'ın dünya çapında olamayışının tek nedeni bu yönetimlerdir. Bu kulüp satılmadan potansiyelini hiç bir zaman kullanamayacak.

Fatih terimin de çok büyük suçu vardır bu kazıkta.
Çıktın kendin oyuncunu kötüledin nasıl satacaksın bu adamı?

Yav bir kulüpte herşey mi rezalet gider. Şampiyon olan takım böyle mi yönetilir arkadaş ya.
sen git fenerden beşiktaş'dan en berbat oyuncuyu alamazsın. Adamlar bitik vagner love'ı bize kakalamaya çalıştı. Sen gol kralını bedavaya verdin. Herif gittiği yerde hala leblebi gibi gol atıyo.
Bu kulüp nerden bakarsan bak rezilliği yaşıyo. Galatasaray'ın dünya çapında olamayışının tek nedeni bu yönetimlerdir. Bu kulüp satılmadan potansiyelini hiç bir zaman kullanamayacak.
Hayır konuşursun Serdar ile, kendine takım bul diye gizlice... Biz resmen piyasa değerini düşürdükl...kendi ayamıza sıçtık

En büyük sıkıntı dürüst olmamak. Oyuncu sattık ama transfer yapmamız zor. Gençlere ve maliyeti düşük olan futbolculara yönelebiliriz, olmadı alt yapıdan gençlerimiz oynar. Ozan Kabak'ı gördünüz. Bizim potansiyelimiz yüksek nasılsa deseler ben kabul ederim. Feda sezonu derim, beklentiye girmem. Destek olurum. Söz verip yapmamak karşıdakini enayi yerine koymaktır. Önce bunun düzelmesi lazım.

Evet haklısınız Fatih hoca cebinden ödemeliydi Serdar'ın alacaklarını.Zaten gelen teklifleri de Serdar değil hoca reddeddi

Bariyer,inan edin,alan,setelment agrement ,modeste,pato yaklaşık 1 senedir kandırılıyoruz.

biktim yahu vallahi.

neden türk futbolunu takip ediyoruz zaten? ne güzel premier league varken ben neden kendime bu eziyeti cektiriyorum?

24 yasindaki Vincent Jansseni alin bari 2-3 miljona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt