Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih terimin de çok büyük suçu vardır bu kazıkta.
Çıktın kendin oyuncunu kötüledin nasıl satacaksın bu adamı?

Yav bir kulüpte herşey mi rezalet gider. Şampiyon olan takım böyle mi yönetilir arkadaş ya.
sen git fenerden beşiktaş'dan en berbat oyuncuyu alamazsın. Adamlar bitik vagner love'ı bize kakalamaya çalıştı. Sen gol kralını bedavaya verdin. Herif gittiği yerde hala leblebi gibi gol atıyo.
Bu kulüp nerden bakarsan bak rezilliği yaşıyo. Galatasaray'ın dünya çapında olamayışının tek nedeni bu yönetimlerdir. Bu kulüp satılmadan potansiyelini hiç bir zaman kullanamayacak.
bunun açıklaması sportif direktörsüzlük

Serdar Aziz belli ki parasını alamadığı için önce sakatım deyip gitti lig maçında oynamadı milli takımda oynadı.Sonra bu instagram işlerine girdi.Terim ne yapsın

Borç ödeniyor artık öyle cebe indirme dönemleri bitti
Klup hem kendi hem bağımsiz firmalar tarafindan denetleniyor
Oyuncuların alacakları da borç değil mi rdaş? Parasını geciktirirsen oynar mı adamlar? Bu kadar gelirimizin olduğu bir dönem de paralarını ödememek büyük skandal.

Dursunun aldığı topçuları satmaktan başka bi boka yaramıyor bu yönetim!

Herkes aciklama bekliyordu adam aciklama yapti simdide diyorlar ki aciklama yaptigi icin serdari satamiyoruz

Bravo gercekten iki yuzluler

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya çıldırmamak elde değil ligin en değerli yerli oyuncularından birini hiç pahasına rakibimize vermek üzereyiz hem de seneye yabancı kuralının değişeceği neredeyse kesinken..
Seneye konuşulan 8+3 kuralı gelse adamların zaten kalecileri yerli,ön savunmada serdar aziz,sadık,hasan ali şener gibi adamlardan 2 tanesini bile kullansalar ön tarafı full yabancı yapabilirler..

Bizde ise emre akbaba dışında yazabileceğimiz tek adam yok ve muhtemelen seneye harıl harıl yerli arayacağız..

İki tip futbolcu vardır.Biri parasını günü gününe alsa da almasa da oynar.Diğeride parasını almazsa canı isterse oynar.Serdar da durum bu.

Dursuna soxum yeter yaw ne dursunmuş 4. 6. olan avrupaya gidemeyen adamı bir başkasının kötülüğüne dem vurularak övülmesi :red:

Serdar'ın bu sezon bazı maçlarda yaptığı acayip hatalar vardı.Aklıma başka şeyler geliyor.

Oyuncuların alacakları da borç değil mi rdaş? Parasını geciktirirsen oynar mı adamlar? Bu kadar gelirimizin olduğu bir dönem de paralarını ödememek büyük skandal.
Bu yönetim suçsuz demiyorum ama cebe para indirme mevzusu falan çirkin şeyler tamam iyi yönetilmiyoruz katılıyorum o konuda umarım sadece serdar eren vs parası ödenmemiştir aksi durum skandal zaten

Bu yönetiminin sorununun iletişimsizlik olduğunu sanıyordum meğerse dürüstlükmüş. Kaç aydır maaş ödemekle övünüyorlar ve bu adamın sürekli alacakları olduğu konuşuluyor, kimse yalanlamıyor. Ayrıca aranıza yeni katıldım selamlar..

Her sene bir kaos stres ne zaman düzgün bir yıl olacak ünal aysal dönemi ft le olan aralarında kaos sonra prandelli mancini gelir 30 tane boş transfer hamza gelir 3 kupa alır ertesi sene çöpleri toplar dursun gelir bir sürü para saçar ceza yeriz şimdide bu dönem

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1970 Meksika...
Krallar konuşuyor duayen Halit Kıvanç ise az sonra aşağıda okuyacağınız bu notu alıyor...
Pele, basın mensupları için düzenlenen maçın sonunda Metin'e "hala oynuyor musun"…

Λ T Λ T U R Λ L on Instagram: “1970 Meksika... Krallar konuşuyor duayen Halit Kıvanç ise az sonra aşağıda okuyacağınız bu notu alıyor... . Pele, basın mensupları için…”
Screenshot_20190124-105959_Instagram.webp

Forvet Forvet Forvet Forvet Forvet Forvet Forvet Forvet Forvet Forvet Forvet Forvet Forvet Forvet Forvet

Taraftar tepkide çok geç kaldı bu saatten sonra tepki koysa yönetim gitse n'olacak olan oldu biten bitti.

Ultraslan açıklama yapmak için neyi bekliyor ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt