Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
radyospor da Alan ile çalışmaların devam ettiğini ve bu transferin biteceği söylendi.

Son 3 sezonda 5 golü geçtim adamın kariyerinde 9 golden fazla attığı sezon yok. Allah belamı versin beni koysunlar 35 maçta 5 gol atarım. Eren bile 1 devrede 7 gol attı. Bu yönetim bizimle dalga geçiyor.

Vallahi gelsin Caicedo ulan adam alamaz bunlar hiç değilse profesyonel futbolcu

bak kardesim benim derdim seninle olayli sekilde tartismak fln degil ama son cümlende tam benim icimdeki olan kizginligimin nedenini yazmissin iste..
Galatasaray taraftarinin sesi ve nefesiyiz diye..
madem oyle .. ozaman bugün o gün iste ! .. kaldimi kafayi siyirmayan Galatasarayli su an .. olan bitenleri uA da görüyor.. simdi tayfadaki gencler evde oturup mutlu mu.. relaks mi .. 100 de 100 degil.. bu net
yav ultraslan napmış bugüne kadar da bugün çıkıp tepki verecek

Bu ne abi caicedo nedir ya ?

Bildigin dumduz adam bu stoper mi diye karistirirsin oyle duz bi adam

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caicedoyu getirecegene Ali Yavuzu her mac 90 dakika oynat gitsin.

Getirin bari Okazakiyi. Mainz da fazla boyu yokken bile kafa gollari atiyordu.

Belki Yuto ve onun sayesinden japonlar bize sponsorluk yapar.

Çıldıracağım. Daha önce de söyledim, bunları öyle bir göndermek gerekiyor ki kulüpten, sokağa dahi çıkamasınlar.

3 senede 5 gol atmış diyen yalancı arkadaş kim bi ses edebilir mi?

33 maç 6 gol 3 asisti var zaten geçen sene sadece?

Burada her kaynağa yalan deyip paylaşmayın diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba. Burası transfer nöbeti isteyen istediğini paylaşsın inanıp inanmamak sana kalmış

Ya biz bu 14 milyon bonservisi kullanamazsak yaza 0 lanacak zaten. Allah'ın aşkına hiçbir bok alamiyorsanız Savanier'e 10 milyon verin alin

Tetteh çöp bile olsa verin 8 milyon alın , zaten paraları borçlara ödeyip bazı mal taraftarı kar diye kandıracaklar bari genç birini alalım o parayla . Tetteh ve alan için verin 16 milyonu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Soğudum harbi futboldan da transferinden de bu işi bu hale getirenlerin gün yüzü görmemesini diliyorum. Bıktırdınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt