Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rio Ave İletişim Direktörü M.Carvalho: "Marcao, bizdeyken idmana ilk gelir ve tesisleri en son terk ederdi. Soyunma odasında neşelidir. Ancak takım kaybettiğinde onu gülerken asla göremezsiniz. Terim gibi kaybetmekten hiç hoşlanmaz, maçı çevirmek için elinden geleni yapar." GS Statistic on Twitter

Bizimkiler muhtesem calismis transfer sezonu öncesi gercekten.

Her gün yeni bir isim cikiyor ortaya.

Caicedo gerçekten inanilmaz kötü bir Fußballci ve Ben Bunu ortaligi karistirmak için söylemiyorum. Teknigi 0 top dogru düzgün durduramiyor. 90 dakikalik oyuna bir iki sut sikistirabilir fazla bisey yapmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyisi mi ban yemeden veya ruh hastası olmadan, kendime ceza veriyorum iyi nöbetler herkese(iyi olacağına hiç inanmıyorum ama hayırlısı)

Caicedo kariyer istatistikleri buyrun
be1e1742157d26f270775ac9db0de324.jpg

Caicedo kap en gec yarin gelir gibi

Ereni yeterli görmeyip, erenden daha kötüsünü getirmek bu yönetime yakışırdı zaten

Alan + Caicedo olur yaw bence napalım yaw bunların çapı bu

La bu Caicedo kaleyin yolunu bilmiyordur.Senelerdir 5 golu zor geciyor.Eren kalsin daha iyi.

Kimse alinmayacaksa Caicedo gelsin, bizim lig PL falan değil beyler iyi fiziği olan, buldugunu atan adam kral oluyor bu da bam güm vurur atar ama 3 milyona bile artik fazla mi acaba diye bakiyoruz maddi durumlar fena fenaaaaa

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Caicedo rakip 2 stoperi oyalarken Emre Vulture- Feg-Onyekuru golleri döşeyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt