Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caicedo kariyer istatistikleri buyrun
be1e1742157d26f270775ac9db0de324.jpg
Bir sezonda 14 golden fazla atamamış ve 30 yaşında bir futbolcu. Paramızı buna harcayacaklarsa bir daha yellow friday yapıp taraftarın desteğini beklemesinler.

Balotelli'yi neden almadık ? Bütçe varken böyle bir fırsat transferi neden kaçtı ?

Balotelli + Alan/Pato yapacaktın dertler bitecekti.

Her sene ayni boku yasiyoruz, büyük isimler pesondeyiz ama les bir külüp + les yöneticilere sahip oldugumuz icin ancak les oyunculari aliriz, bi zengin arap ciksa da su les kulübü kurtulsa biktim her sene ayni rezalet, umarim avrupada gene her gelen giden‘den 4 yiyip bütün dünyaya rezil olursunuz, pislik herifler

Premier Lig değil Championship League'den herhangi bir forvet bile alsak gol kralı alacak , ama yok menajer eli sıcacık. Biz menajerlere yaslayalım sırtımızı.

Yonetim ve terim defolun istifa edin, sizin yapacaginiz isin icine edim. Basaksehir sampiyon olsun diye herseyi yaptiniz, afferim.

Kiralayin,genc yeteneklere yonelin yeter ki 1 forvet getirin kendimizden gectik

çünkü isteyip almıyoruz , menajer öneriyor seçip alıyoruz.
Terim ben şunları istiyorum demiyor mu ?
Oyuncuları kadro dışı bırakmasını biliyor. IG TV'ye açıklama yapıyor.
Caicedo'yu Terim'e sormadan almazlar sanırım ?
Balotelli'nin durumunu Terim biliyordur, bütçemiz de yeterdi.
Allah bizi sınıyor. Galatasaray'da gelen mutluluk ardından gelecek mutsuzluğun habercisidir.
Geçen sene şampiyon olduktan sonra belliydi zaten.

Başakşehire peşkeş çekildi şampiyonluk resmen. Adamlar bile bile kupadan da elendi

Caicedo çöpüne para vereceğine altyapıdan adam oynat daha iyi.

Balotelli vergileri düşürünce 2 milyon + bonus alıyor ve onun için çok normal bir rakam kesinlikle karşılayabilirdik. Fakat vizyonlu ve planlamayı iyi yapabilecek yönetici eksiğimiz var o yüzden yapamadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt