- 27 Ocak 2010
- 141.418
- 107.857
- 5.788
Kayısııııı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 3 senede 9 gol atmış. Yılda 3 golle oynayan adamdan memnunsanız devam edin. Tepki ne kadar sert olurda bu çöpü almaktan o kadar vazgeçerler belki. Ha bu çöpü isteyen kimse bu takımın kötülüğünü istiyordur ve asıl kuş odur....3 senede 5 gol atmış diyen yalancı arkadaş kim bi ses edebilir mi?
33 maç 6 gol 3 asisti var zaten geçen sene sadece?
Terim ben şunları istiyorum demiyor mu ?
Oyuncuları kadro dışı bırakmasını biliyor. IG TV'ye açıklama yapıyor.
Caicedo'yu Terim'e sormadan almazlar sanırım ?
Balotelli'nin durumunu Terim biliyordur, bütçemiz de yeterdi.
Allah bizi sınıyor. Galatasaray'da gelen mutluluk ardından gelecek mutsuzluğun habercisidir.
Geçen sene şampiyon olduktan sonra belliydi zaten.
Daha dur reis. Transferin kapanmasına 7 gün var. O zamana kadar mağma tabakasına kadar ineriz diye düşünüyorum.Caicedo + Njie...
Alan+ Patodan düstügümüz ise bak
Allah belanizi versin. Parayi tutun bari ereni cagirin
ben lazio'lularin ne dedigini arastirdim. cöp diyorlar nefret ediyorlar. istatistikleri de kötüKaysedo bizim cagnemiz olur. Iyi transfer renktolar.
çöp oğlu çöpün oğlu diye 1 duyum geldi itibar etmeyelim miKaysedo bizim cagnemiz olur. Iyi transfer renktolar.
Ve yüzleri güldüren haber sonunda geldi.radyospor da Alan ile çalışmaların devam ettiğini ve bu transferin biteceği söylendi.