Semih Demirci
Sarı Üye
- 22 Ocak 2019
- 206
- 116
- 238
su an görüstügümüz futbolcular mugdatin seviyesinde bile degil.
daha dün pato mato diye zirvaliyordu apo.
daha dün pato mato diye zirvaliyordu apo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben simdi bu resimdeki beyaz sacli sahsin ana avrat cet soy ne varsa bastan asagi sövsem ceza alir miyim?
almazsın sal gelsinben simdi bu resimdeki beyaz sacli sahsa ana avrat cet soy ne varsa bastan asagi sövsem ceza alir miyim?
hahahahahahaha belki benjamin button gibi genclesiyor bu gittikce. ulan be her hamlemiz rezillik yaCaicedo yu lazio 2.5 a almis adam berbat bir performansta biz 3 milyon euro başlangıç fiyatı önermişiz nasıl bir rezalet bu
ben simdi bu resimdeki beyaz sacli sahsa ana avrat cet soy ne varsa bastan asagi sövsem ceza alir miyim?
Keşke?? gelsin aga gelsin leş meş en azından forvet bi anlık gafletle adama çöp dedim ama bundan iyisini alma kabiliyeti yok bunlarınKaysedo burada bu kadar itin bir tarafina sokulduguna gore 16 macta 21 gol atma basarisi gostermesi muhtemeldir.
Beyin mıncıklaması geçiriyorum rtaşlar yardım
Ekli dosyayı görüntüle 39013
Bu daha güzel oldu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Veya spor salonuna gidip kum torbasına aptur fotosu takıp yumruklasam mı ne başk türlü dinmeyecek içimdeki şiddet aşkıgit biraz kemal sunal filmerine bak.. kendine gel.. ben her aksam yapiyorum faydasi oldu bana baya yoksa duvarlari yumruklayacaktim sinirden.
biyik yapsana .. ozaman olur