Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyin mıncıklaması geçiriyorum rtaşlar yardım

6 gün daha sabir edeceksin rtas.. sonra bir güzel bosalma .. ana avrat aklina ne geliyorsa artik.. sonra da 2. periyod.. yani duruma alismak gibi.. mart ayin sonlarina dogru lige havlu atariz sonra da cokta s.. moduna girersin ve beyin rahatlar.. zor sürec gececek

Albayrak işe yaramak istiyorsa, birtakım "bağlantı"larını devreye sokup Adebayor'u getirsin bari. Başakşehir vermez diye bir şey yok, istemeyi bilirsen verirler. Zaten kurtulmak istiyorlar. Kaldı ki 1 aydır oyaladığımız Ba da onlara gitti. Adebayor da bize koşa koşa gelir. Bonservisi yok gibi bir şey zaten.

Ya da FFP çerçevesinde harcayabileceğimiz tüm parayı Diagne'ye yatıracaklar. 10 milyon euro ve üstü rakamlar çok gelebilir ama elden başka bir şey gelmez artık. Hem Diagne en kötü olasılıkla, az zararla elden çıkarılacak bir isim.
Bu adamın piyasası 8-10 civarı normal şartlarda. Transferin kapanmasına 6 gün kala 14'e kadar çıkılabilir.

Salak ya bunlar salak..

Gittiler çeli çöpü alıp gelecekler İtalya'dan..

Yahu alın şu Tetteh'i en azından yaşı genç potansiyel var

nefes alan forvet dedik diye sadece nefes alabilen bir forvet alan adam gibi yönetim. helal olsun size :tbr::tbr::tbr::tbr::tbr:

Galatasaray, Mbaye Diagne için nabız yoklamasında bulundu. Kasımpaşa, oyuncu için 15 M € istedi. Bu fiyatı yüksek bulan Galatasaray yönetimi, uygun bir ödeme planıyla birlikte transferi noktalamayı düşünüyor. (Sporx) Galatasaray Video on Twitter

Tetteh eğer anlatılan gibiyse sparta prag 7 8 milyon euro ya bize vermez daha yüksek teklif alma imkanı varsa özellikle premier ligden zaten ilgilenen klupler varmış

forvetimiz h.o
hocamizin baska caresi kalmamıştı
IMG_20190124_162901.webp

İlk 11'den Serdar-Ozan-Rodriques gitti hatta iyi kötü forvet formlarında olan Eren'de gitti 4 adam gitti 1 ne idüğü belirsiz Marcao geldi.

Bu şerefsizliktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt