- 12 Ocak 2013
- 52.559
- 62.407
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdurrahim bir dayak yese kendine gelirdi belkiBalotelli bizimkileri döverdi bi güzel kovalardı
Portekizcd bilen birini ariyorum tercumanlik yapicakIs basa dustu beyler
Transferide taraftar olarak yapmamiz lazim
![]()
SON DAKİKA- Galatasaray yönetimi takımdan ayrılması beklenen Serdar Aziz'in sözleşmesini feshetmekten vazgeçti. (Skorer) Parçala Aslanım on Twitter
sende gelsin diyosun o yüzden sana soruyorum di marzio,seten,bipspor,manu concon hepsi hikaye...onu Galatasaray defrelle ilgileniyo diyen di marzioya sor.haberi yazan ben degilim.
SON DAKİKA- Galatasaray yönetimi takımdan ayrılması beklenen Serdar Aziz'in sözleşmesini feshetmekten vazgeçti. (Skorer) Parçala Aslanım on Twitter
Abi emeğe saygı gösterdiğin için şahsım adına teşekkür ederim.
işte bu. gerekirse parasını taraftar toplar atın paf takıma çürüsün itSON DAKİKA- Galatasaray yönetimi takımdan ayrılması beklenen Serdar Aziz'in sözleşmesini feshetmekten vazgeçti. (Skorer) Parçala Aslanım on Twitter
Abi emeğe saygı gösterdiğin için şahsım adına teşekkür ederim.
keşke alsak : (sende gelsin diyosun o yüzden sana soruyorum di marzio,seten,bipspor,manu concon hepsi hikaye...