Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an 2 forvetin gelmesini beklerken,bi de serdar denen lale ile ugrasıyoruz.olaya bak.resmen cehennem azabı.yönetimi sorun,başkanı sorun,futbolcusu sorun.çok sey degişmeli

Hala Pato ve Defreli bekleyen mi var yaw siz böyle optimist olmayı nasıl başarıyorsunuz

Fatih Terim bizim yönetim kadar iş bilmez değil. (Hatta yönetimin iş bilmez değil de bilerek kötü niyetli olarak yaptığını ciddi ciddi düşünmeye başladım) ligin en iyi yerli stoperi Serdar Aziz beğensek de beğenmesek de milli takımın banko oyuncusu

Hatta Merih 'in İtalya transferi doğru olursa ligdeki diğer yerli stoperler ile kıyas kabul etmeyecek bir oyuncu. En azından bu Serdar 'ı her transferimizde araya girerek ortalığı karıştıran, tescilli şikeci, küme düşmemeye çalışan, fener'e bedava ikram edeceğimize Fatih Terim 'in affedip takımda tutması çok daha iyidir ...

Madem oynatacaktin neden böyle sacma islere giriyorsunuz? Ulan böyle yönetim olmaz olsun. Ego Terim de tez zamanda gidersin insallah. Ayip be

Serdar'ı alacak paraları yoksa paf takıma gönderelim takılsın orda. Milli takımda oynamış 28 yaşında stoper illa ki Arabistan'dan Çin'den teklif gelir en geç yaza kadar. Futbola devam etmek istiyorsa seve seve kabul edecek. Yoksa 1,5 sene sonra 30 yaşında müzmin sakat futbolu unutmuş adamı fener bile almaz. Seçim kendisinin. Keşke beyni olan yöneticilerimiz olsa da şunu yapsalar.

şu an 2 forvetin gelmesini beklerken,bi de serdar denen lale ile ugrasıyoruz.olaya bak.resmen cehennem azabı.yönetimi sorun,başkanı sorun,futbolcusu sorun.çok sey degişmeli

Ünal Aysal’ın egosu batsın , Terim ile ego savaşı yapıp geleceğimizi çaldılar . Bu ikili devam etseydi 23 şampiyonluk vardı şu an

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FT hem yönetici hem TD olsun, bu ne ya.

Fatih Terim bizim yönetim kadar iş bilmez değil. (Hatta yönetimin iş bilmez değil de bilerek kötü niyetli olarak yaptığını ciddi ciddi düşünmeye başladım) ligin en iyi yerli stoperi Serdar Aziz beğensek de beğenmesek de milli takımın banko oyuncusu

Hatta Merih 'in İtalya transferi doğru olursa ligdeki diğer yerli stoperler ile kıyas kabul etmeyecek bir oyuncu. En azından bu Serdar 'ı her transferimizde araya girerek ortalığı karıştıran, tescilli şikeci, küme düşmemeye çalışan, fener'e bedava ikram edeceğimize Fatih Terim 'in affedip takımda tutması çok daha iyidir ...
hoca affetmez kolay kolay.affetsede 3-4 hafta yedek durur

Eren orda topla buluşsa ayakları birbirine karışıp pas atacak oyuncu aramaya çalışır adam gol vuruşu yapıyor. Basında adları geçen isimleri okuduğumuz için hayal kırıklığı yaşıyoruz otomatik olarak ama bizim takımda böyle forvet yok kabul edelim.

Serdarrrr Azizzzzz

Transfer transfer diyorlar AHA geldi transfer - H.Hamzaoğlu

Hala Pato ve Defreli bekleyen mi var yaw siz böyle optimist olmayı nasıl başarıyorsunuz
images

Arap Faik'ten alıyoruz.

Eren orda topla buluşsa ayakları birbirine karışıp pas atacak oyuncu aramaya çalışır adam gol vuruşu yapıyor. Basında adları geçen isimleri okuduğumuz için hayal kırıklığı yaşıyoruz otomatik olarak ama bizim takımda böyle forvet yok kabul edelim.

Videoyu izleyecek heves bile yok şu an bende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serdar aziz ile görüşen kulüp avukatları, “fesihten vazgeçtik. yönetim, takımda kalmanı ve oynamanı istiyor” dedi. (milliyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt