Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar’ın sözleşmesini yarın feshederiz diye düşünüyorum. yönetimin sözleşme feshetmekten vazgeçtiği gibi bir bilgi bize gelmedi.

serdar aziz’in menajeri haluk canatar

"DIYE DÜSÜNÜYORUM" DEDIGINE GÖRE KENDISININ DE BIR B*KTAN HABERI YOK. BENCE SERDAR KALACAK

Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar: “Fenerbahçe kulübü ile anlaştık herhangi bir sorun yok. Notere bugün yetişmeyeceği için sözleşme feshi yarına kaldı. Yönetim kuruluyla yaptığımız görüşmede Serdar fedakarlık yaptı üstüne de güzel bir bonservis bedeli ödenecek.”

Serdar Menajeri Haluk Canatar: “ Galatasaray yönetiminin toplantısı uzadığı için yarın sabah sözleşmeyi feshedeceğiz. Noterde imza atacağımız için ve Fenerbahçe’nin akşam maçı olacağı için yarın sabah feshederiz diye düşünüyorum”

Haluk Canatar: "G.Saray ile tüm görüşmeleri en etik seviyede götürdük. Biz Galatasaray markasına saygı duyuyoruz. Fenerbahçe ile yaptığım toplantılardan çıktıktan sonra da hep bilgi verdim, teşekkür ettiler. Bu sürecin Serdar için de yıpratıcı olmaması için bir konuşma yapıldı."

Serdar Menajeri Haluk Canatar: “ Galatasaray yönetiminin toplantısı uzadığı için yarın sabah sözleşmeyi feshedeceğiz. Noterde imza atacağımız için ve Fenerbahçe’nin akşam maçı olacağı için yarın sabah feshederiz diye düşünüyorum”
Ben bu menajeri hiç sevmedim

corba oldu yine hersey,paf takıma yollayın gitsin

serdar'a 7-8 aydır parası ödenmemiş.adam TFF ye başvurup(TFF de G.Saray'a nasıl darbe vursak diye bekliyor) bedelsiz şikecilere gidebilir mi? böyle bir şey olursa büyük skandal olur

Kulübü kapatalım.

ulan takimdan gitmesi gerekenler kereste maiconcen serdar gidiyor. resmen dakga geciyorlar. forvrt zaten alamiyorlar. belediye ye her yerden hizmet ediyoruz

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar: Abdurrahim Albayrak, Serdar Aziz'i aradı ve 'çok üzgünüm bu ayrılık için' dedi. Galatasaray'dan takımda kalması için bir talep gelmedi. Hem Yusuf Günay hem de Abdurrahim Albayrak Serdar'a teşekkür etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt