Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biliyorum .. ayrilsin ozaman :)
kulübün genel basarisina bakarim.. futbol takimin teknik direktörü baskani begenmiyorsa gitmesi gerek.. Adnan Baskan iyidir !
Polat en les baskanlardan birisiydi.
Meirayi sacma sapan satip belki de Uefadan etti
Keitayi sacma satisi
10/11 faciasi

@scoutGS: Forumdan Oyuncu Önerisi

Moussa Kone (22)

Dynamo Dresden - Bundesliga II

5 Milyon € civarında bonservis ve maksimum 1 Milyon € maaş.

️ Forvet

Nasıl bu adam ? İsteyince ne adamlar bulunuyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşler kötü gidince hep aynı dedikodular döner sürpriz isim baskan olacak diye sonra palavra oldugu ortaya cıkıyo dursunlara mustafalara kalıyoz

Az buz da oyuncu satmadik. Ndiaye garry ve ozandan 36 milyon geldi.

Bunlar forvet alamayip, bizde bu yonetimi indiremessek allah bizim belamizi versin.

Fatih Terim altyapıdan oyuncu cıkartıp parlatacak cengizle albayrak satacak sonrada başarılıyız borçları azalttık diyerek bir dönem daha seçilecekler...Dua edin terim oyuncu cıkartmasın altyapıdan :)
Özellikle 18 yasındakı forvet mutlu akgün de iş var

Ben size bir şey diyeyim mi bu yönetim hiçbir oyuncunun parasını yatırmadı kesin. Bütün paraları gelir olarak gösterdiler sırf 5 dönem üst üste zarar gösterilemez kuralından dolayı. Çünkü o da sınırda dikkat ettiyseniz. 2 küsür milyon lira dediğiniz para çok düşük bir para. Sınıra getirmek için çok uğraşmışlar. Bence gelen tüm para gelir olarak gösterildiği için futbolcuların maaşları ödenmedi. Ekonomiden anlayan birisi yorumlayabilir mi? Olabilitesi var mı bu söylediğimin? Yoksa ben Serdar ve Eren'in alacak haberlerinden sonra çıldırdım da ondan dolayı mı bunları uyduruyorum?
mumkun degil bu dedigin. gelir giderler tahakkuk esasına gore yazılır yani vadesi gelen bir yukumluluk sen odeme yapsan da yapmasan da gelir gider tablona yansır odeme yapmamak sadece nakit akısını etkiler

suleyman rodop

@SuleymanRodop

·
2s

Galatasaray yönetimi şuan yapılan toplantıda forvet transferi konusunda da yapılan çalışmaları değerlendiriyor. Ortak görüş 2 forvet alınması yönünde. Alınır mı?..

allah belanızı versin transfer listesi 3 ay önce veriliyor transferin bitmesine 3-5 gün var 2 gün sonra 19. Hafta maçı var siz daha yeni karar veriyorsunuz.

allah belanızı versin

Şu Danimarka’ daki insan azmanı Paul Onuachu konuşuluyordu bir ara, dedikodu düzeyinde mi kaldı o iş? İşe yarar bir herife benziyordu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt