Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana bak.. Gecmiş yıllarda yazdığın bir mesajı unutmadım.. Bu tur mesajlara devam edeceksen muhatabim değilsin.. Seni banlıyorum..

Fikrime fikir ile karsılık verecek her renkdasa saygım var.. Bunun dışında ima yolu ile de olsa kuş, kanarya diyenler kustur, kanaryadır.. Ulan eski yazdıklarımı oku once.. Bu takımın benim için ne ifade ettiğini anlarsın.. Neyse soyadı saygılı olup saygısız insanlar muhatabim değildir. Yuru git..

Kardeşim seviniyoruz ortamı neden bozuyorsun.. zaten sinirlerimiz gergin bırak ta 5 dakka gülelim eğlenelim..

Aslinda #AlanVePatoIcinInancimizTam diye seslensek yönetime belki bu transferler icin bastirirlar bir daha.

Bunu yaparsan geri Kalan zamanda birtek Bu oyuncular için ugrasip diger alternatifleri bir kenara atarlar ve Bu ikiliyi getiremeyince Forvet transferini askiya alirlar net.

Iyi niyetleri belli olabilir özellkle Albayrak çok ugrasiyor Ama mesela Selçuk da Sahada eski Selçuk gibi oynamak istiyor ama olmuyor iste birakacaksin o halde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tetteh kısmına katılmasımda Pato tekte alınsa harika olur. Hele Tetteh yada bir santrafor ile daha süper. Ama Pato alınmıyorsa Alan tek olmamalı

Cikin aciklayin boyle boyle diye deliriyorum futboldan bahsediyoruz insanlarin keyif almasi eglenmesi icin var olan bir spor

Bilimsel bir arastirma mi yapiyosunuz derin devlet misiniz bu sir gizem nedir ya bu taraftar sizi bagrina basicak adam gibi durustce soyleyin her seyi catir catir yeter delirdik kufur etmemek icin zor duruyorum

Çok forvetsiziz..
Müthiş forvetsiziz..
Ama iyi forvetsiziz...

Bunu yaparsan geri Kalan zamanda birtek Bu oyuncular için ugrasip diger alternatifleri bir kenara atarlar ve Bu ikiliyi getiremeyince Forvet transferini askiya alirlar net.

Iyi niyetleri belli olabilir özellkle Albayrak çok ugrasiyor Ama mesela Selçuk da Sahada eski Selçuk gibi oynamak istiyor ama olmuyor iste birakacaksin o halde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dostum Tettehyi son gün icin hazirla. Ama bu iki oyuncu o kadar önemli ki, son güne kadar beklemek lazim bunlari.

Olmuyorsa verirsin yine panik sekilde Tettehye 9

giphy.gif

Mustafa Cengiz ve ekibi umarim iyi hazirlaniyordur yoksa böyle bir seyler duyacaklardir.

Forveti geçtim oynucuyu alıp aldığın takıma kiralamayı da mı beceremiyor bu amipler ?

inşallah pato gelir,o pato gelsin de bjkye,basaksehire ve fenere bi koysun şenlik olsun ortalık be

Pato'yu açıklasanıza kardeşim.

;D;D;D

"Şu bariyerin önü, bir uzun Alan.
Bir tek Pato'yu sevdim, gerisi yalan.
Tetteh'in hasretidir, hücreme dolan.
Bir tek semih geldi gerisi yalan.."

2,4 Serdar'ın alacağı kalacak + 2m da Fener'den istiyormuşuz. İşinize gelirse :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt