Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
velinin kariyer basamaklarını tırmanması bi başarı hikayesi yav.
gs tv den kovul trtde işe başla. muzzam bi olay

3 gün önce de dedim.gökyüzü cok sıkıntılı.yeni tutulma oldu.millet ya işsiz kalıyo,ya eşinden ayrılıyo.pato için falan 2 gün daha sabredin,forvet için de öyle.

Veli Yiğit: "Felipe Caicedo, Galatasaray'a menajerler tarafından önerildi ancak yönetim kesinlikle istemediğini belirtti. Lazio'ya da böyle bir teklif ulaşmamış. Zaten Lazio, oyuncusunu satmak istemiyor."

3 gün öncede dedim.gökyüzü cok sıkıntılı.yeni tutulma oldu.millet ya işsiz kalıyo,ya eşinden ayrılıyo.pato için falan 2 gün daha sabredin,forvet için de öyle.

Sergen kardeşim.. tam olarak ne demek istedin ? ciddi anlamadım.. Gökyüzü tutulması ironi mi ? bilimsel bi açıklaması mı var

Veli Yiğit: "Tetteh'in menajeri Galatasaray'a "8 M€'ya bu iş biter" diyor. Dubai seferi olumsuz sonuçlanınca Prag başkanı aranıyor. Pazarlıklar yapılıyor. Prag başkanı diyor ki; "Siz benimle ilk kez konuşuyorsunuz. 10 M€ nakit isterim ve pazarlık yapmam" diyor."

Bugune kadar kimi 10 milyona sattiniz lan

o iletişim kazasının olması bile normaldi şu dubai dönüşü.ama sorun şu ki abdulrahim söylediklerinde haklı olabilir.yani alan ve pato gelebilir de

patoya yillik 4.5 +bonus verilir yalniz. Eren ve serdardan acilan maasi direkt bu adama versek kaybimiz olmaz kar bile yapariz.

Yok mu portekiz liginde bi forvet. Porto,benfica,sporting dışındakiler satma konusunda rahatlar

Veli Yiğit: "Tetteh'in menajeri Galatasaray'a "8 M€'ya bu iş biter" diyor. Dubai seferi olumsuz sonuçlanınca Prag başkanı aranıyor. Pazarlıklar yapılıyor. Prag başkanı diyor ki; "Siz benimle ilk kez konuşuyorsunuz. 10 M€ nakit isterim ve pazarlık yapmam" diyor."

Bugune kadar kimi 10 milyona sattiniz lan

Semih'i adamın haberi yokken aldık galiba.

pato türkiye liginde oynamak istemiyormus (trtspor) ulan adama sormazlarmi pato önceden bilmiyormuymus türkiyede oynamak istemedigini o zaman neden a.albayrak ile görüssün.

Pato olmadi
Alan olmadi
Tetteh olmadi
Defrel olmadi
Kownacki olmadi
Caicedo olmadi
Ferreyra olmadi

Babayi alacagiz gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt