Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 forveti unutalım bence kesin alınırsa 1 tane alınacak yada hiç alamayacaklar 2 imkansiz

Veli Yiğit: "Galatasaray'ın B planı var ama ancak bugün bu plana start verildi. Önerilen oyuncu Bournemouth forması giyen Lys Mousset

B planı var ve önerilen oyuncu. Çok alakasız değil mi? B planın önerilen bir oyuncu olamaz yani , A planındaki oyuncu olmaz B’deki oyuncu olur. Mousset gaz alma haberi , yalan haber.

Çin'den David Neres'e 45 milyon civari bir teklif gelmis ama Ajax takimi bir arada tutmak icin teklifi kabul etmemis vay be

Lys Mousset 15 maçta 146 dakika oynamış ve golü yok. Geçen yıl 23 maçta 581 dakika 2 gol atmış. Bu adama verilecek şans Ali Yavuz'a verilsin.

Vallaha merak ettim şu "bariyer" lafı hangi salağın işidir?

Forveti bile unuttum bunu düşünürüm..

Patoya 8 de verseler olurdu. Tamam çok büyük para ama formalar sponsorlar ve akıllı bir ticari politika ile bu para çıkarılır. Hele hele şu durumda. Albayrak uçaktan inip Pato tamam ama 8 istedi ne geliosa elinizden destek olunursa sponsor olursa bu iş tamam dese taraftar koşar. Sponsor arasan bulursun taraftar istiyorda sponsor olabilecekler istemeyecekmi mutlaka destek çıkardı. Forvetsiz şampiyonlar ligi hayal edeceğimiz zararı siz düşünün.

Lys Mousset 15 maçta 146 dakika oynamış ve golü yok. Geçen yıl 23 maçta 581 dakika 2 gol atmış. Bu adama verilecek şans Ali Yavuz'a verilsin.

O istatistiklere gol atamamasi normal. Adam 8 mac anca oynamis 90 dakika

Terimin kovulmasi mi?
evet ya hiç unutmuyorum reis sporsalonundaydım bench press basıyorum foruma giremiyordum küfürden cezalıydım
hani hocanında heran kovulmasını beklıyorum bi yandan set araları twıterdan olaylara bakıyorum.
forumdan bırısı ohbe kurtulduk sonunda yazdı. ulan dedım yoksa
hemen cepten gstvyı actım baktım bıdı bıdı konusuyor veli.
söylememsi gereken bazı seyleri söyledi.
üzüldüm ve tüm hışmımla rocky 4 motivasyonu ile bench presse devam ettim.
kötü günlerdi

Okazaki gecen diyordu zaten gitmeyi istiyorum, hedefi dünya kupasi 2022 ni oynamak mis. Leicesterde yedek sürenelek olmaz bu is. Gelsin bize ucuza 1,5 seneline ve sonra gidip japonyada devam oynasin.

Yaninada bir U23 yasinda 5-6 milyonluk forvet alirsak yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt