Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çare doukara gibi duruyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pato şu kadroya tek başına gelse bile dertler biter. İlla forvet alınacaksa scout önerisi bir genç alınsın rahat rahat yolumuza bakalım. Bu bekleyiş cidden can sıkmaya başladı 7 aydır forvet bekliyoruz.

Mousset ligue 2 de 14 golü var 3 yıl önce ligue 2 den en son carole yi almıştık ligin en iyi beki diye sonra ne cıktı gördük bournemounth da bu hataya düşmüş belli uzak dursun bizden

chelsea totenham maci super
herifler birbirini dovmeye cikmis sahaya

Bi transfer yapamadınız Allah’ın belaları Ne söylenirki size bu haftadan sonra kalıyor 15 maç zaten gavat oğlu gavatlar

Bu arada bu işin sonunda en iyi ihtimalle ya 2 tane çer çöp alacaklar sırf aldık demek için ya da bütün parayı Tetteh'e filan gömecekler. Doğrusu kaliteli 1 forvet de bizim işimizi görür büyük ölçüde lakin sakatlık veya ceza durumlarında yaprağı dalıyla yememiz çok olası.

2 tane forvet ile şampiyonluk cidden çok yakın. Hem de geçen seneden bile kolay işimiz.
Geçen sene Başak, BJK, Fener hepsi ensemizdeydi. Kadro inanılmaz dardı.
Bu sene Başakşehir'in doğru düzgün top oynadığı yok. BJK kötü. FB düştü düşecek.

Göz göre göre bu çapsızlar ordusu yüzünden şampiyonluktan olacağız...

1548367296628.webp

evet ya hiç unutmuyorum reis sporsalonundaydım bench press basıyorum foruma giremiyordum küfürden cezalıydım
hani hocanında heran kovulmasını beklıyorum bi yandan set araları twıterdan olaylara bakıyorum.
forumdan bırısı ohbe kurtulduk sonunda yazdı. ulan dedım yoksa
hemen cepten gstvyı actım baktım bıdı bıdı konusuyor veli.
söylememsi gereken bazı seyleri söyledi.
üzüldüm ve tüm hışmımla rocky 4 motivasyonu ile bench presse devam ettim.
kötü günlerdi
:D

Forumdaydim o mesaji ben bile yazmis olabilirim.
Birileri rahat edecek diye sozlesme uzatmam lafindan sonra cok kizmistim terime oynattigi futbolu da begenmiyordum

Senegal , Güney Afrika , Kolombiya , Meksika vb

Şu ülkelerde 180 üstü forvet oyuncusu olarak oynayan siyahi bir oyuncu alsak arkasındaki şu takımla zaten yarım sezonda 10 gol atar en az.

nuno gomes ne durumda gelir mi acaba

Bu saatten sonra iyi forvet falan beklemeyin nerde çöp var o gelecek. Zaten son geçen isimlerde hep öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt